Εκσυγχρονίστε με νέες επιλογές και εμφάνιση το Cydia

0
Είτε φαίνεται πως το jailbreak βαδίζει προς το τέλος του είτε οι προγραμματιστές κουράστηκαν από τον διαρκές πόλεμο με την Apple, όπως και να έχει όλο και λιγότερες επιλογές έχουμε κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα νέο εργαλείο.  
Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των προβλημάτων εγκαταλείφθηκε και η ανάπτυξη του βασικότερου για τον απλό χρήστη εργαλείου το Cydia που είναι και η βασική πηγή αγοράς των πακέτων.
Ο Sileo έχει μια πιο σύγχρονη εικόνα που θυμίζει αρκετά το AppStore αλλά είτε από συνήθεια είτε και από σταθερότητα σε κάποιες περιπτώσεις,  πολλοί προτιμούν την πεπατημένη του Cydia.
Αν λοιπόν είστε από αυτούς και θέλετε να αναβαθμίσετε το Cydia υπάρχει μια απλή και γρήγορη λύση κατεβάζοντας απλά ένα πακέτο.

Το πακέτο ονομάζεται cyder και θα το βρείτε προσθέτοντας στις πηγές σας το ρεπό https://creaturecoding.com/repo
To cyder υποστηρίζει τις περισσότερες συσκευές jailbroken στο iOS 11 και 12 και δεν διαθέτει επιλογές ρύθμισης παραμέτρων. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το cyder βρίσκεται ακόμη στη φάση της δοκιμής και συνεπώς ίσως και να υπάρξουν πολλά λάθη.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !