Μια πολύτιμη πηγή στην jailbreak συσκευή σας

0
Επιτέλους μετά από πολύ μεγάλη αναμονή ίσως και με λίγο αγωνία κάνατε τη συσκευή σας jailbreak και είναι έτοιμη να την διαμορφώσετε με εκπληκτικά tweaks που θα την κάνουν μοναδική. 
Έτσι αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι οι πηγές που θα προσθέσετε στο Cydia η το Sileo όπου θα κατεβάζετε τα πακέτα που σας ενδιαφέρουν.
Πέρα από το προ εγκατεστημένο ρεπό του BigBoss που θα βρείτε τα βασικά πακέτα υπάρχουν δεκάδες άλλα ρεπό από ασιατικές χώρες την Ρωσία το Βιετνάμ και αλλού όπου θα βρείτε πακέτα ακόμη και δωρεάν που κανονικά έχουν ένα τίμημα.

Ένα τέτοιο ρεπό έχω να σας προτείνω για σήμερα που προέρχεται από το Βιετνάμ  όπου θα βρείτε δεκάδες πακέτα δωρεάν και πρόκειται για το thuthuatjb.
Αν λοιπόν θέλετε να εκμεταλλευτείτε την πηγή προσθέστε στη συσκευή σας την διεύθυνση https://repo.thuthuatjb.com/ και μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα δείτε πλήθος από πακέτα που ίσως σας ενδιαφέρουν.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !