Ο Mark Zuckerberg παρουσίασε το ενημερωμένο σκούρο Facebook, το Messenger και το Instagram

0
Ο Mark Zuckerberg παρουσίασε σήμερα τις ενημερωμένες εκδόσεις των Facebook, Messenger και Instagram. Η παρουσίασή τους πραγματοποιήθηκε στο συνέδριο του Facebook. 
Facebook: εντελώς νέο σχέδιο

Οι επιτραπέζιες και κινητές εκδόσεις του Facebook έχουν λάβει ένα εντελώς ενημερωμένο σχεδιασμό. Έτσι, το συνηθισμένο μπλε χρώμα αντικαταστάθηκε από το λευκό. Τα στοιχεία του κύριου μενού βρίσκονται τώρα στο επάνω μέρος της οθόνης. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους 9to5Mac, στη νέα έκδοση του Facebook, η πλοήγηση μέσα στην εφαρμογή θα απλοποιηθεί σημαντικά. Το λογότυπο του κοινωνικού δικτύου στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης έχει γίνει στρογγυλό, όχι τετράγωνο.

Υπήρχε επίσης ένα "σκοτεινό" θέμα και για τις δύο πλατφόρμες. Η ημερομηνία της δημόσιας κυκλοφορίας της ενημερωμένης έκδοσης είναι άγνωστη, αλλά οι προγραμματιστές θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν τη beta έκδοση στο εγγύς μέλλον.



Messenger: Το σκοτεινό θέμα και η έκδοση Mac

Το Messenger έλαβε το πολυαναμενόμενο "σκοτεινό" θέμα του σχεδιασμού. Εκτός από την έκδοση για κινητά, θα εμφανιστεί μια ξεχωριστή εφαρμογή για υπολογιστές Mac. Όπως σημείωσε ο ίδιος ο Zuckerberg, το ενημερωμένο Messenger θα γίνει το "κύριο προϊόν του Facebook", το οποίο θα ενσωματώνει νέες αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων για τους χρήστες. Η εκκίνηση της εφαρμογής της επιφάνειας εργασίας προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του 2019.

Επιπλέον, στην ενότητα του Messenger θα εμφανιστεί μια ενότητα "Φίλοι". Εκεί θα εμφανιστεί το περιεχόμενο άλλων χρηστών (μόνο εκείνοι στους οποίους έχετε εγγραφεί), που δημοσιεύτηκε στο Facebook και σε WhatsApp και Instagram. Η ροή θα εμφανίζεται με τη μορφή καρτών.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ανταλλαγής βίντεο με τους φίλους σε πραγματικό χρόνο. Ονομάζεται "Παρακολουθήστε Μαζί".

Instagram: ένας νέος τρόπος δημιουργίας περιεχομένου

Τώρα, για να δημιουργήσετε μια ανάρτηση στο Instagram, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να δημοσιεύσετε ένα βίντεο ή μια φωτογραφία. Οι χρήστες θα μπορούν να οργανώσουν μια ψηφοφορία, να δημοσιεύσουν ερωτήσεις ή μηνύματα κειμένου χωρίς να χρησιμοποιούν εικόνες. Η λειτουργία ονομάζεται "λειτουργία δημιουργίας". Μαζί παρουσιάστηκε και ένα ενημερωμένο ρυθμιστικό για να επιλέξετε τον τύπο του περιεχομένου.

Τέλος, ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε την έναρξη της προ-παραγγελίας για τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας Oculus Quest VR. Το κόστος της στις ΗΠΑ θα είναι $ 399.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !