Προσθήκη Repos στο Sileo και έτσι θα μπορείτε να βρείτε περισσότερα Tweaks

0
Σε αντίθεση με το App Store, το οποίο περιέχει περίπου δύο εκατομμύρια εφαρμογές διαφόρων κατηγοριών, η εγκατάσταση πακέτων σε jailbroken συσκευή συχνά απαιτεί να εγκαταστήσετε πρώτα ένα ξεχωριστό repo σε Cydia ή το Sileo, καθώς πολλές από αυτές τις τροποποιήσεις δεν είναι διαθέσιμες στις βασικές πηγές.  
Τα repos είναι εξωτερικές πηγές που μπορούν να εγκατασταθούν σε Cydia και Sileo απο διάφορους προγραμματιστές και έτσι θα έχετε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες εφαρμογές, επεκτάσεις και θέματα που δεν μπορείτε να πάρετε από το App Store . Η διαδικασία εγκατάστασης αυτών των πρόσθετων πακέτων στο Sileo είναι, κατά τη γνώμη μου, ευκολότερη από το να γίνει αυτό στο Cydia.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι τα εξωτερικά repos που έχετε εγκαταστήσει στο Cydia δεν θα μεταφερθούν στο Sileo. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε αυτά τα repos μεμονωμένα ξανά στο Sileo αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Sileo αποκλειστικά. Επίσης, ενώ τα περισσότερα repos υποστηρίζουν το Sileo, θα υπάρχουν μερικά που δεν έχουν προσθέσει ακόμη υποστήριξη.

Οδηγίες για την εγκατάσταση του Repos στο Sileo

Στην εφαρμογή του Sileo, πατήστε στην καρτέλα "Πηγές" στο κάτω μέρος και στη συνέχεια, πατήστε "Επεξεργασία" στην επάνω δεξιά πλευρά της επόμενης σελίδας.


Με την επιλογή "Επεξεργασία", στην ίδια θέση θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο συν (+), οπότε αγγίξτε το για να συνεχίσετε. Στη συνέχεια, πατήστε "Εισαγωγή με μη αυτόματο τρόπο" στη γραμμή μενού που εμφανίζεται.




Στο κενό πεδίο, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL για το repo που θέλετε να εγκαταστήσετε στο επόμενο αναδυόμενο παράθυρο. Μην συγχέετε εάν ένα από τα repos που προσθέτετε έχει "cydia" στη διεύθυνση URL - αυτά θα εξακολουθούν να λειτουργούν και στο Sileo. Στη συνέχεια, πατήστε στο κουμπί "Προσθήκη πηγής" και περιμένετε μια στιγμή για να επεξεργαστεί και να εγκατασταθεί αυτόματα το repo.



Αφού εγκαταστήσετε το repo σας, μπορείτε να προσθέσετε οποιεσδήποτε από τις τροποποιήσεις που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Απλώς πατήστε στο repo από την καρτέλα "Πηγές" και περιηγηθείτε στους φακέλους του. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις για tweak σε κάθε repo από την καρτέλα "Αναζήτηση" στην κάτω δεξιά πλευρά του Sileo.

Εάν έχετε εγκαταστήσει πάρα πολλά repos στο Sileo, μπορεί να κάνει την εφαρμογή να τρέχει αργά, αλλά μπορείτε να διαγράψετε τα repos αφού λάβετε τα τσιμπήματα που θέλετε από αυτά. Πατήστε απλώς το κουμπί "Επεξεργασία" από την καρτέλα "Πηγές" στο Sileo και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί μείον (διαγραφή) δίπλα στην πηγή που θέλετε να καταργήσετε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !