Κατεβάστε το νεο εργαλείο jailbreak το Chimera για το iOS 12.0-12.1.2

0
Η ομάδα  Electra Development Team μόλις κυκλοφόρησε το συμβατό εργαλείο με τον επεξεργαστή A12 το jailbreak Chimera για το iOS 12.0-12.1.2. Δείτε πώς μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στο iPhone, το iPad και το iPod touch. 
Το Chimera είναι ένα ημι-ανοιχτό εργαλείο jailbreak για το firmware του iOS 12.0-12.1.2 . Είναι σχεδιασμένο από τον Coolstar, τον Nullpixel, τον Alessandro τον Chiarlitti και AppleBetas και πρόκειται για μια ομαδική δουλειά.

Γραμμένο από την αρχή, το Chimera είναι το πρώτο εργαλείο των "αληθινών" jailbreak εργαλείων που αναπτύχθηκε για το iOS 12.

Σε αντίθεση με το unc0ver και άλλες πρωτότυπες εναλλακτικές λύσεις, προσφέρει πλήρη συμβατότητα με συσκευές που έχουν τον επεξεργαστή A12 / A12X (iPhone XS / XS Max, XR και τα νέα μοντέλα των iPad).

Συμβατότητα

iPhone

iPhone XS
iPhone XS Μέγ
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8 και 8 Plus
iPhone 7 και 7 Plus
iPhone SE
iPhone 6S και 6S Plus
iPhone 6 και 6 Plus
iPhone 5S

iPad

iPad Mini 2
iPad Mini 3
iPad Mini 4
iPad Air
iPad Air 2
iPad (2017) 5η γενιά
iPad (2018)
iPad Pro (11 ιντσών)
Τρίτη γενιά iPad Pro (12,9 ιντσών)

iPod

iPod touch (6η γενιά)

Κατεβάστε το jailbreak της Chimera

  • v1.0.2



  • v1.0.1



  • v1.0.0 


  • Απαιτήσεις

    Ένα συμβατό iPhone, iPad ή iPod touch
    Μια συμβατή έκδοση υλικολογισμικού iOS
    Ένας υπολογιστής που εκτελεί Windows, Linux ή macOS
    Το Cydia Impactor βοηθητικό πρόγραμμα
    σύνδεση στο Internet

    Πώς να κανετε jailbreak σε iPhone XS, XS Max, XR  με το Chimera

    Βήμα 1 Ξεκλειδώστε τη συσκευή της Apple και συνδέστε την με τον υπολογιστή σας.

    Βήμα 2 Ξεκινήστε το Cydia Impactor και βεβαιωθείτε ότι αναγνωρίζει με επιτυχία τη συσκευή σας. Εάν δεν το έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας, κάντε λήψη αυτού του συνδέσμου .
    Βήμα 3 Κατεβάστε το πιο πρόσφατο αρχείο IPA από την ενότητα λήψης παραπάνω.

    Βήμα 4 Σύρετε αυτό το αρχείο IPA στο Cydia Impactor για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση.

    Βήμα 5 Το Cydia Impactor θα σας ζητήσει να καταχωρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Καταχωρίστε τα διαπιστευτήριά σας και πατήστε Enter.

    Βήμα 6 Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Όταν τελειώσετε, η εφαρμογή πρέπει να εμφανίζεται στην αρχική σας οθόνη. Μπορείτε να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας από τον υπολογιστή σας σε αυτό το σημείο.

    Βήμα 7 Ανοίξτε την εφαρμογή των ρυθμίσεων και περιηγηθείτε στο Γενικά => Προφίλ και διαχείριση συσκευών . Επιλέξτε το πιστοποιητικό προγραμματιστή που σχετίζεται με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και πατήστε Trust .

    Βήμα 8 Ανοίξτε την εφαρμογή Chimera και πατήστε το κουμπί Jailbreak για να ξεκινήσετε τη διαδικασία jailbreak. Εδώ θα εμφανιστεί ο περιστρεφόμενος τροχός

    Βήμα 9 Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εκμετάλλευση. Εάν η εφαρμογή εμφανίζει την ένδειξη "Reboot Required" (Απαιτείται επανεκκίνηση), το exploit πέτυχε και τώρα θα πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία του jailbreak.

    Αν το iPhone / iPad σας επανεκκινηθεί πριν ολοκληρωθεί το περιστρεφόμενο εφε και τα τρία βήματα, η εκμετάλλευση απέτυχε. Επιστρέψτε στο βήμα 8 και συνεχίστε να προσπαθείτε μέχρι να πετύχει η εκμετάλλευση.

    Βήμα 10 Ξεκινήστε την εναλλακτική λύση με το Sileo αντί του Cydia από την αρχική οθόνη και αρχίστε να κατεβάζετε τα αγαπημένα σας tweak!


    Δημοσίευση σχολίου

    0Σχόλια
    * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Δημοσίευση σχολίου (0)

    #buttons=(Accept !) #days=(20)

    Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
    Accept !