Η Apple προετοιμάζει μια εναλλακτική λύση για το Touch ID

0
Οι δημοσιογράφοι της PatentlyApple βρήκαν στη βάση δεδομένων του γραφείου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών πληροφορίες σχετικά με τη νέα έκδοση του Touch ID.Αυτό θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε ένα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων απευθείας κάτω από την οθόνη της συσκευής. 
Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η Apple πιθανόν να χρησιμοποιεί ακουστικούς αισθητήρες. Θα τοποθετηθούν στην επιφάνεια της συσκευής. Αυτοί οι αισθητήρες θα μπορούν να διαβάζουν το δακτυλικό αποτύπωμα εάν ο χρήστης αγγίξει την οθόνη της συσκευής.

Στο σχήμα, παρουσίασε το PatentlyApple, παρουσίασε τρεις αρχές της νέας τεχνολογίας. Το πρώτο δείχνει την ίδια την συσκευή, στην οποία υπάρχει ένα σύστημα ακουστικής απεικόνισης. Το δεύτερο δείχνει τη διανομή ακουστικών αισθητήρων γύρω από την περίμετρο της οθόνης iPhone. Ο τρίτος αριθμός δείχνει το πρότυπο διάδοσης ενός σήματος που λαμβάνεται από μια αφή.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, το νέο σύστημα θα επιτρέψει στο iPhone να διαβάσει όχι μόνο τα δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά και το μέγεθος, το σχήμα και το σχέδιο των ουλών, αν υπάρχουν. Εκτός από το αποτύπωμα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία άλλων βιομετρικών μοντέλων όπως για παράδειγμα, το αυτί, το μάγουλο ή το πρόσωπο του χρήστη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !