Η Apple κυκλοφόρησε την τέταρτη beta έκδοση του iOS 12.3 για προγραμματιστές

0
Η τέταρτη έκδοση beta του iOS 12.3 είναι διαθέσιμη για τους προγραμματιστές.
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η ενημερωμένη εφαρμογή του Apple TV θα εμφανιστεί σε αυτή την έκδοση όπου και Θα προσθέσει υποστήριξη για τα κανάλια της Apple TV.  
Μπορείτε να εγγραφείτε σε ξεχωριστά κανάλια, για παράδειγμα, του Showtime ή το HBO, τα οποία θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε τις εκπομπές τους απευθείας στο iPhone ή χρησιμοποιώντας τον αποκωδικοποιητή της Apple TV. Επιπλέον, στην εφαρμογή θα εμφανιστεί μια ενότητα με το προτεινόμενο περιεχόμενο. Το περιεχόμενό του θα διαμορφωθεί με βάση την ιστορία των αιτημάτων των χρηστών και των υλικών που προβάλλονται από αυτά.

Εκτός από την beta έκδοση του iOS 12.3, οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τις επόμενες δοκιμαστικές εκδόσεις των macOS 10.14.5, watchOS 5.2.1 και tvOS 12.3

Συνολικά, παρουσιάστηκαν τρεις εκδόσεις beta του νέου λογισμικού. Βγήκαν στις 27 Μαρτίου, 8 Απριλίου και 22 Απριλίου 2019. Σύμφωνα με τη δημοσίευση του 9to5Mac, η δημόσια έκδοση του iOS 12.3 θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2019. Η έκδοση 12.2 πρόσθεσε υποστήριξη για AirPods 2, Apple News +, και πολλά νέα Animoji.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !