Η Samsung εισήγαγε ένα νέο φορτιστή βαρέως τύπου

0
Η Samsung εισήγαγε ένα νέο φορτιστή, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία, είναι δέκα φορές πιο ισχυρός από οποιοδήποτε ανάλογο που κυκλοφορούν σήμερα.  
Η τυπική ισχύς ενός φορτιστή είναι 10 watt, η ισχύς της νέας συσκευής της Samsung είναι 100 Watt. Εάν συγκρίνετε την καινοτομία με προσαρμογείς USB, που χρησιμοποιεί η Apple για να φορτίζει το iPhone, η διαφορά θα είναι ακόμη μεγαλύτερη αφου η ισχύς τους είναι μόνο 5 Watt.

Οι κατασκευαστές αντιμετωπίζουν τώρα το πρόβλημα της συμβατότητας των φορτιστών με διάφορα gadgets, δήλωσε η Samsung στην ανακοίνωση της νέας συσκευής. Εξαιτίας αυτού, τα gadgets φορτίζουν πιο αργά ή ταχύτερα από ό, τι απαιτείται, πράγμα που είναι επιβλαβές για τις μπαταρίες τους. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, η Samsung διαθέτει ενσωματωμένους ελεγκτές φόρτισης USB νέας γενιάς (SE8A και MM101) και αισθητήρες για τον προσδιορισμό της υγρασίας του περιβάλλοντος και τον καθορισμό της υπέρτασης.

Ο νέος φορτιστής είναι επίσης εξοπλισμένος με ένα τσιπ με τη λειτουργία αποθήκευσης του κλειδιού ασφαλείας, κωδικοποίησης και αποκωδικοποίησης ευαίσθητων δεδομένων της συσκευής. Ένας από τους ελεγκτές για το νέο φορτιστή (SE8A) τέθηκε σε σειριακή παραγωγή, ο δεύτερος (MM101) δοκιμάζεται.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !