Πώς να μοιραστείτε ήχο με περισσότερα AirPods ταυτόχρονα στο iPhone ή το iPad

0
Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά στο ios 13 ήταν η δυνατότητα ​​ότι τόσο στο iPhone όσο και στο iPad θα κερδίσουν υποστήριξη για τη σύνδεση με πολλαπλά ζεύγη AirPods ταυτόχρονα . 
Αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Όταν για παράδειγμα ταξιδεύετε και θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία με κάποιον, το iOS 12 και παλιότερα σας αναγκάζει να μοιραστείτε τον ήχο με ένα ζευγάρι AirPods. Αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει με τα iOS 13 και στο iPadOS 13 επειδή μπορείτε να μοιραστείτε ήχο με δύο ζεύγη AirPods ταυτόχρονα. Πάμε να δούμε πιο κάτω πώς να το κάνουμε.

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την κοινή χρήση που έχει δημιουργήσει η Apple. Για να τη χρησιμοποιήσετε, απλώς τοποθετήστε μια συσκευή κοντά στην άλλη και θα δείτε ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο με ερώτημα αν θέλετε να μοιραστείτε τον ήχο? Πες ναι, και είσαι έτοιμος με αυτό το απλό βημα.

Η χειροκίνητη μέθοδος είναι λίγο περισσότερο μπερδεμένη, αλλά ταυτόχρονα και εύκολη.

Βήμα 1: Με ένα ζεύγος AirPods συνδεδεμένο, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Bluetooth .

Βήμα 2: Κρατήστε το κουμπί αντιστοίχισης στο δεύτερο ζεύγος AirPods.

Βήμα 3: Αγγίξτε το δεύτερο ζεύγος AirPods όταν εμφανιστεί στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στη συσκευή σας.

Βήμα 4: Και τα δύο ζεύγη AirPod τώρα θα συνδεθούν ταυτόχρονα.

Βήμα 5: Είναι λίγο μεγαλύτερη διαδικασία, αλλά λειτουργεί το ίδιο. Προφανώς, η μέθοδος που βασίζεται στη εγγύτητα είναι εκείνη που πρέπει να ακολουθήσουμε εδώ.

Από εδώ και στο εξής, θα μπορείτε να επιλέξετε το νέο ζεύγος τωνμ δύο ακουστικών AirPods από το μενού AirPlay στο iPhone ή το iPad σας και να συνεχίσετε κανονικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !