Δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά του CarPlay στο ios 13

0
Το CarPlay της Apple είναι ο τρόπος με τον οποίο τα iPhones αλληλεπιδρούν με τα συστήματα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου, προβάλλοντας στην οθόνη τους ολες τις χρήσιμες λειτουργίες του κινητού. Αλλά το CarPlay δεν είναι τέλειο και η Apple το βελτιώνει σε κάθε ενημέρωση και περισσότερο τώρα με το iOS 13 . 
Δεν υπάρχει ένας τεράστιος επανασχεδιασμός ακόμη, αλλά ορισμένα από τα ενοχλητικά σημεία έχουν διορθωθεί και υπάρχουν κάποιες οπτικές αλλαγές που άρεσαν στους περισσότερους.

1)Ένας οπτικός επανασχεδιασμός: Χρειάστηκε κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά υπάρχει μια νέα διάταξη αρχικής οθόνης με τις νέες διαθέσιμες Ρυθμίσεις και τα Ημερολόγια. Η περιοχή στα αριστερά της οθόνης, που ονομάζεται προβολή πίνακα, τώρα φαίνεται καθαρότερη και πιο μοντέρνα, με δυνατότητα εμφάνισης πλοήγησης της μουσικής και άλλων πληροφοριών όπως το επόμενο συμβάν Ημερολογίου ή το σκηνικό HomeKit παρουσιάζοντας όλα σε ένα μέρος. Και, όπως το ίδιο το iOS, υπάρχει τώρα μια νέα επιλογή φωτός και σκοτεινού τρόπου λειτουργίας. Οι εφαρμογές όπως η Μουσική έχουν επίσης λάβει κάποια γραφική ανανέωση επίσης.

2) Οι χάρτες λαμβάνουν κάποια ενημέρωση: Και πάλι, η διεπαφή είναι νέα και η Apple εξακολουθεί να εργάζεται για τη βελτίωση των δεδομένων χαρτογράφησης σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες (Δυστυχώς αλλά η Apple δεν νοιάζεται για την Ευρώπη).

3)Ακόμη πιο έξυπνη η Siri: Υπάρχει μια νέα φωνή που κάνει τη Siri να ακούγεται καλύτερα και ο ψηφιακός βοηθός μπορεί πλέον να αλληλεπιδράσει με εφαρμογές τρίτων όπως για παράδειγμα εφαρμογές πλοήγησης και μουσικής. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων μπορούν τώρα να συμπεριλάβουν επίσης το "Hey Siri" ως φωνητική φράση μέσα στα συστήματα του αυτοκινήτου τους.

4)Πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα: Τέλος, το CarPlay και το iPhone στο οποίο εκτελείται μπορούν να εμφανίζουν ταυτόχρονα διαφορετικές εφαρμογές. Αυτός είναι ένας ελκυστικός τρόπος για χρόνια με το iPhone και τωρα σε λειτουργία CarPlay

Η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 13 φέτος και είναι πιθανό ότι περισσότερες λειτουργίες του CarPlay θα προστεθούν μέχρι την ημέρα έναρξης και τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να αλλάξουν σίγουρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !