App Store: Η ειδική ομάδα έχει την τελευταία λέξη σχετικά με τις εφαρμογές που εγκρίνονται

0
Η Apple επεξεργάζεται πολλές εφαρμογές κάθε μέρα για να επικυρώσει (ή απορρίψει) και στη συνέχεια να δημοσιεύσει στο App Store. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια ειδική ομάδα που αποφασίζει να καταργήσει ακόμη και τις υπάρχουσες εφαρμογές που είναι προβληματικές. 
Αυτή η ομάδα, με την επωνυμία Executive Board Review, διευθύνεται από τον Phil Schiller, αντιπρόεδρο μάρκετινγκ στην Apple και υπεύθυνος για το App Store. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αναβαθμίζονται μία φορά την εβδομάδα και συζητούν αμφιλεγόμενες εφαρμογές που ενδέχεται να παραβιάζουν τους κανόνες του App Store. Αυτή η ομάδα έχει την τελευταία λέξη και αποφασίζει τη μοίρα μιας εφαρμογής που ενοχλεί.

Το διοικητικό συμβούλιο εξέτασης διαδραματίζει επίσης ρόλο στους κανόνες που καθορίζονται για τους υπαλλήλους που επικυρώνουν τις εφαρμογές. Η Apple δεν έχει μόνο μια ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, άλλες υπάρχουν και σε άλλες χώρες. Οι τελευταίες βρίσκονται στο Cork (Ιρλανδία) και στη Σαγκάη (Κίνα).

Όσον αφορά την πρόσληψη, οι νέοι υπάλληλοι φροντίζουν τις εφαρμογές για τα iPhone. Στη συνέχεια διαχειρίζονται εφαρμογές που έχουν αγορές εντός της εφαρμογής, συνδρομές και υποστήριξη για άλλες πλατφόρμες (Apple TV, iPad, Apple Watch). Οι εργαζόμενοι καλούνται να επικυρώσουν / απορρίψουν 50 έως 100 εφαρμογές ανά ώρα, πράγμα που μπορεί να φαίνεται πολύ κουραστικό, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι μερικές απαιτούν μόνο λίγα λεπτά επαλήθευσης. Η Apple έχει ούτως ή άλλως ένα ειδικό εργαλείο (Watchtower) που ελέγχει τον αριθμό των εφαρμογών που διαχειρίζεται κάθε ώρα. Ο στόχος ειναι να έχει ταχύτητα επικύρωσης (ή απόρριψης) για να ικανοποιηθεί τους προγραμματιστές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !