Είναι έτοιμο το jailbreak και στο ios 13

0
Ο Luca Todesco δημιουργός του Yalu102 γνωστός για φήμη του για το jailbreak στο Twitter παρουσίασε μια εικόνα που εκμεταλλεύεται το ios 13. 
Η ανακάλυψη των τρωτών σημείων ήταν μόλις 24 ώρες μετά την απελευθέρωση του δεύτερου beta λογισμικού πριν από την απελευθέρωση του ολοκληρωμένου iOS 13.

Δεν πρόκειται για την πρώτη εικόνα που βασίζεται στο jailbreak στο ios 13 της. Νωρίτερα ο προγραμματιστής @ iBSparkes είχε προηγουμένως δείξει ότι ο διαχειριστής πακέτων του Cydia τρέχει στην αρχική έκδοση του iOS 13 beta, ο οποίος έδωσε αμέσως ελπίδα στην κοινότητα, και δεν είναι τόσο ασφαλές όσο η Apple θα ελπίζει. Τώρα, αυτή η δεύτερη ανακοίνωση ενισχύει αυτή τη θέση και μας λέει ότι το μέλλον του jailbreaking θα μπορούσε πράγματι να είναι φωτεινό.

Το tweet από το Todesco δείχνει αρκετές πληροφορίες για να αποδείξει την ύπαρξη ενός tfp0 με βάση την εκμετάλλευση στην τελευταία έκδοση. Αυτή η εκμετάλλευση θα επέτρεπε σε οποιονδήποτε με τις απαραίτητες ικανότητες και δεξιότητες να διαβάζει και να γράφει στη μνήμη του πυρήνα της συσκευής, πράγμα που είναι πραγματικά η συνολική ισχύς που θα χρειαζόταν ένα σύστημα jailbreaker για το σύστημα της Apple, προκειμένου να μπορεί να απελευθερωθεί στο κοινό.

Έχουμε δει αυτό το είδος εκμετάλλευσης σε προηγούμενες εκδόσεις jailbreaks στην κοινότητα, με ιδιαίτερο έπαινο στον Ian Beer της ομάδας Project Zero της Google, της οποίας η ανακάλυψη και η εργασία του tfp0 διευκόλυναν τόσο τα jailbreaks των iOS 11 όσο και των iOS 12.

Δεν έχουμε κανένα είδος απόδειξης ή επιβεβαίωση ότι ο Todesco ή οποιοσδήποτε από τους συνεργάτες του θα χρησιμοποιήσει αυτήν την ανακάλυψη για να κυκλοφορήσει ένα jailbreak, ωστόσο, είναι σίγουρα καλά νέα και ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα jailbreak για να προσβλέπουμε στο προσεχές μας μέλλον.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !