Δείτε πότε έρχονται οι κάρτες της Apple και της Google στη χώρα μας

0
Στις 26 Ιουνίου θα μάθουμε όπως όλα δείχνουν όλα τα νεότερα γύρω από την έλευση του Apple Pay στη χώρα μας, αφού τη συγκεκριμένη ημέρα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση εταιρείας στην οποία κεντρικό θέμα θα είναι το ψηφιακό πορτοφόλι της Apple.  
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί όχι από κάποια τράπεζα αλλά από γνωστή εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τις ίσως πιο γνωστές διατακτικές γεύματος και παράλληλα μιας προπληρωμένης κάρτα η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εταιρικών εξόδων. Η πρόσκληση που λάβαμε δεν αφήνει πολλά στη φαντασία αφού σ' αυτή κεντρική θέση έχει το λογότυπο του Apple Pay αναφέροντας ότι στις 26 Ιουνίου η εταιρεία «θέλει να μοιραστεί τα νέα μιας σημαντικής συνεργασίας». Τα νέα αυτά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αφορούν τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών με τη συγκεκριμένη προπληρωμένη κάρτα, για όσους έχουν iPhone αλλά και Apple Watch.

Τη συγκεκριμένη ημέρα όλα δείχνουν ότι το Apple Pay θα ενεργοποιηθεί σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, επιτρέποντας σε κατόχους iPhone και Apple Watch να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές με όλα τα συμβατά POS. Αντίστοιχη ανακοίνωση αναμένεται και από την N26, μια από τις δημοφιλέστερες τράπεζες στο fintech χώρο που τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε πρώτη την υποστήριξη του Apple Pay για τη χώρα μας, χωρίς όμως από τότε να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες ή να απαντήσει σε σχετικά μας ερωτήματα.

Όμως και για την κάρτα της Google περιμένουμε στη χώρα μας την κυκλοφορία της αφού άλλωστε συζητιέται εδώ και πολύ καιρό με τις τράπεζες όπως μας είχε ενημερώσει από το 2018 η σελίδα του CNN.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !