Η Apple αποκαλύπτει τους συνεργάτες της για το iCloud

0
Η Apple έχει δημοσιεύσει ένα έγγραφο στην ιστοσελίδα της στο οποίο ο κατασκευαστής παραθέτει όλες τις ομάδες με τις οποίες εργάζεται για το iCloud. 
Συνολικά 116 εταιρείες εμφανίζονται, είτε επειδή η Apple συνεργάζεται μαζί τους για τη διαχείριση της υποδομής δικτύου είτε επειδή η Apple χρησιμοποιεί τα εργαλεία η το λογισμικό τους.

Εκει βρίσκουμε πραγματικά όλα τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ, όπως η Βιβλιοθήκη Closure της Google και το jQuery για τις βιβλιοθήκες της JavaScript. Η Apple δεν λέει ακριβώς τι χρησιμοποιεί απο αυτά τα στοιχεία, αλλά η σχέση με την Google είναι για λειτουργίες που κυμαίνονται από τις εντολές κίνησης και διεπαφής χρήστη έως την επικοινωνία διακομιστών και την επεξεργασία κειμένου.

Άλλοι συνεργάτες που περιλαμβάνονται ειναι η Adobe, το Electronic Arts και το Facebook. Δεν υπάρχει φόβος με παραβίαση της ιδιωτικής ζωής εδώ, καθώς αυτό εξακολουθεί να συνδέεται με το JavaScript, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί ο κώδικας για την εκτέλεση του iCloud και τα πάντα γύρω του.

Μερικοί συνεργάτες είναι εκπληκτικά απρόσμενοι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Financial Times, μια βρετανική εφημερίδα αφιερωμένη στην οικονομία. Η Apple συνεργάζεται μαζί της εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς να εξηγεί τι είδους συνεργασία έχουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !