Incoming Call LivePhoto: Δώστε ζωή με τις ζωντανές ταπετσαρίες στις εισερχόμενες

0
Η ταπετσαρία Live Photo είναι ίσως η πιο χρησιμοποιημένη λειτουργία του iPhone. Το iOS υποστηρίζει κινούμενες ταπετσαρίες στην οθόνη κλειδώματος, αλλά αυτές ζωντανεύουν μόνο όταν ο χρήστης χειροκίνητα πιέζει την οθόνη και έτσι αυτή η λειτουργία χάνει το νόημα της.  
Ένα νέο tweak που ονομάζεται Incoming Call LivePhoto στοχεύει στη βελτίωση της χρήσης της ταπετσαρίας Live Photo, επιτρέποντας στους χρήστες να εμφανίζουν μια κινούμενη ταπετσαρία όταν κάποιος τους καλεί. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν οποιαδήποτε φωτογραφία ζωντανής ταπετσαρίας ως εφέ εισερχόμενων κλήσεων. Αφού έχει επιλεχθεί μια ταπετσαρία, το iPhone θα εμφανίσει την κινούμενη εικόνα καθώς το τηλέφωνο κουδουνίζει, δίνοντας στο iPhone ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την ταπετσαρία εισερχόμενων κλήσεων χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη σελίδα ταπετσαρίας του iOS. Μετά την εγκατάσταση αυτού του tweak θα λάβουν μια πρόσθετη επιλογή που θα τους επιτρέψει να επιλέξουν μια κινούμενη εικόνα ως εισερχόμενη κλήση με καποια ζωντανή ταπετσαρία.

Από τη σελίδα ρυθμίσεων του tweak, οι χρήστες μπορούν να το ενεργοποιήσουν ή να το απενεργοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν την επιλογή για την κινούμενη εικόνα ταπετσαρίας.
Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak εισερχόμενων κλήσεων LivePhoto από το Cydia ή το Sileo όπου είναι διαθέσιμο για 4,99 κάτω από το αποθετήριο του Packix.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !