Η Apple επέλεξε και βράβευσε τις πιο όμορφες εφαρμογές για το iOS

0
Στο ετήσιο συνέδριο ανάπτυξης του WWDC , η Apple απονέμει τα βραβεία στους δημιουργούς των πιο όμορφων εφαρμογών. Οι νικητές των βραβείων Design της Apple λαμβάνουν από ένα τρόπαιο αλουμινίου, καθώς και ένα σύνολο δώρων:  


1)ειδική ενότητα στο App Store.
2)iPhone XS με μνήμη 512 GB.
3)AirPods;
4)12,9 ιντσών iPad Pro με ενα μολύβι της Apple?
5)Apple Watch Series 4?
6)MacBook Pro σε μέγιστη διαμόρφωση.
7)iMac Pro σε μέγιστη διαμόρφωση.
8)Apple TV 4K.

Το 2019, οι νικητές ήταν οι προγραμματιστές μιας ποικιλίας εφαρμογών: από παζλ για το iPhone μέχρι ισχυρούς γραφικούς επεξεργαστές για το iPad. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τους νικητές των βραβείων Apple Design Awards 2019.


Ordia

Παίζοντας στο είδος δράσης για μια νέα μορφή ζωής. Η διαχείριση γίνεται με το ένα δάκτυλο. Ο στόχος του παίκτη είναι να οδηγήσει το χαρακτήρα σε ένα ασφαλές μέρος. Το παιχνίδι έχει 30 επίπεδα όπου το πέρασμα τους θα χρειαστούν αρκετές ώρες.

Flow by Moleskine

Η εφαρμογή ροής σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες του θρυλικού notebook Moleskine στο iOS. Αυτός είναι ένας εντελώς νέος τρόπος για να δημιουργήσετε απλά σχέδια, σύνθετα έργα τέχνης και όμορφες σημειώσεις στο iPad και το iPhone. Υπάρχει υποστήριξη Apple Pencil.

The Gardens Between
Το Gardens Between είναι ένα υβρίδιο arcade και παζλ με εξαιρετικά γραφικά και ένα συναρπαστικό περιβάλλον.

"Οι καλύτεροι φίλοι της Arina και του Frendt πέφτουν στον κόσμο των υπέροχων νησιωτικών κήπων με τα αντικείμενα από την παιδική τους ηλικία. Μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι που θα τους δείξει πόσο σημαντική είναι η φιλία τους και θα σας πει ποιες μνήμες είναι σημαντικές και ποιες όχι ", ανέφεραν οι προγραμματιστές στην περιγραφή.

Asphalt 9: Legends
Η συνέχιση της θρυλικής σειράς αγωνιστικών αγώνων Asphalt με βελτιωμένα γραφικά, νέες τεχνικές διαχείρισης και τεράστιο αριθμό αυτοκινήτων: Ferrari, Porsche, Lamborghini κ.α. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ασφάλτου, μπορείτε να συμμετάσχετε με τους φίλους σας σε ένα κλαμπ αγώνων.

Pixelmator Photo

Ενώ η Adobe δουλεύει σε ένα πλήρες Photoshop για το iPad, οι προγραμματιστές της Pixelmator Photo συνεχίζουν να βελτιώνουν μέχρι στιγμής τον καλύτερο επεξεργαστή φωτογραφιών. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για το iPad.

Φυσικά αυτές είναι μόνο οι 5 πρώτες εφαρμογές και τις υπόλοιπες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα που έφτιαξε για το σκοπό αυτό η Apple στο σύνδεσμο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !