Η Huawei αναπτύσσει ένα μη επανδρωμένο όχημα με την Audi

0
Ο Κινέζος κατασκευαστής ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, Huawei, συνεργάζεται με αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες που προετοιμάζουν μη επανδρωμένα οχήματα.   
Μεταξύ αυτών των αυτοκινητοβιομηχανιών είναι και η Audi (μέρος της Volkswagen), αναφέρει οι Financial Times.

Ο εκπρόσωπος της Huawei, Dang Venshuan, δήλωσε στη δημοσίευση ότι το πρώτο μη επανδρωμένο όχημα με λογισμικό που αναπτύχθηκε από την Huawei θα μπορούσε να εισαχθεί στην Ευρώπη και την Κίνα το 2021 ή το 2022. Διευκρίνισε ότι τα σχέδια των κινεζικών αυτοκινητοβιομηχανιών του ομίλου GAC, το Beijing New Energy Automobile και το Changan Automobile βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Τα μη επανδρωμένα οχήματα με λογισμικό Huawei χαρακτηρίζονται από ένα τέταρτο επίπεδο αυτονομίας όπου το αυτοκίνητο μπορεί να κινείται μερικός ανεξάρτητα αλλά υπό τον έλεγχο του οδηγού.

Οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη παρουσιάσει ένα βίντεο στο οποίο οδηγεί ένα αυτοκίνητο Audi με λογισμικό Huawei στη Σαγκάη. Ο οδηγός που φαίνεται δεν παρενέβη στη οδήγηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !