Το iOS 13 καταργεί εφαρμογές απευθείας από το App Store

0
Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές στη νέα μεγάλη ενημέρωση του iOS που για να τις μάθουμε θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός.  
Το iOS 13, που βρίσκεται σήμερα σε εξέλιξη με τους προγραμματιστές να το δοκιμάζουν, δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και ένα από αυτά αφορά την κατάργηση των εφαρμογών.

Τώρα μπορείτε να καταργήσετε μια εφαρμογή που εμφανίζεται στην ενότητα "Ενημερώσεις" του App Store. Απλά σύρετε προς τα αριστερά και κάντε κλικ στο "Διαγραφή". Ένα pop-up φαίνεται να ρωτάει τον χρήστη εάν θέλει πραγματικά να το κάνει αυτό. Απλά επιβεβαιώστε ότι η εφαρμογή θα διαγραφεί από το iPhone, το iPad ή το iPod touch.

Ποια είναι η χρησιμότητα αυτής της λειτουργίας όταν μπορείτε να καταργήσετε μια εφαρμογή από την αρχική οθόνη κρατώντας το δάκτυλό σας στο εικονίδιο; Η απομάκρυνση από το App Store θα είναι ενδιαφέρουσα για όσους έχουν πολλές εφαρμογές και συνειδητοποιούν ότι μια εφαρμογή χρησιμοποιεί ελάχιστες ενημερώσεις. Δεν θα χρειαστεί να ψάξουν στην αρχική οθόνη με το iOS 13, μπορούν να τις διαγράψουν απευθείας από το App Store.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !