Τα νέα smartphones της Huawei δεν θα έχουν το Facebook, το WhatsApp και το Instagram

0
Το Facebook απαγόρευσε στην Huawei να εγκαταστήσει την εφαρμογή της, καθώς και εφαρμογές που ανήκουν στο κοινωνικό δίκτυο WhatsApp και Instagram για τα νέα smartphones.    
Αυτό είναι μια συνέπεια της εμπορικής σύγκρουσης μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών που ξεκίνησε από τις 19 Αυγούστου 2019 να απαγορεύονται στις αμερικανικές εταιρείες να πωλούν λογισμικό και εξοπλισμό στην Huawei χωρίς ειδική άδεια από τις αρχές.

Η ARM, η Broadcom, η Google, η Intel, η Microsoft, η Qualcomm και άλλες αμερικανικές εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει τον τερματισμό ή τον περιορισμό της συνεργασίας με τον κατασκευαστή smartphone αριθ. 3 στον κόσμο. Η Huawei αποκλείεται από τις βασικές ενώσεις του κλάδου. Στις 25 Μαΐου, έγινε γνωστό ότι η εταιρεία θα εκδιωχθεί από την SD Association, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που θέτει πρότυπα για τις κάρτες μνήμης που χρησιμοποιούνται στις καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές.

Η δυνατότητα λήψης του Facebook, του WhatsApp και του Instagram από το Google Play εξακολουθεί να διατηρείται και έτσι θα μπορούν οι χρήστες να αποκτήσουν μόνοι τους τις εφαρμογές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !