Τα iOS 13 beta 1 και iPadOS beta 1 είναι διαθέσιμα

0
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο beta (build 17A5492t) του iOS 13 σε iPhone, iPad και iPod touch για τους προγραμματιστές . Η νέα μεγάλη ενημέρωση του iOS παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό θέμα της WWDC.  
Διάφορες καινοτομίες είναι διαθέσιμες στο iOS 13 όπως τις είδαμε στα γρήγορα στην παρουσίαση. Μπορούμε να αναφέρουμε την άφιξη του σκοτεινού τρόπου λειτουργίας, πιο λεπτομερείς χάρτες μέσα σε εφαρμογές(πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2020 για να έχουμε σε άλλες χώρες), ένα ισοδύναμο του Street View σε σχέδια, μια νέα πλοήγηση στην εφαρμογή Photos, καλύτερη απόδοση, Face ID 30% ταχύτερο για ξεκλείδωμα, μια νέα έκδοση της εφαρμογής Maps, βελτιωμένη Siri, η δυνατότητα να μοιράζεται το όνομά του και την εικόνα του στα μηνύματα για εύκολη αναγνώριση και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης νέα χαρακτηριστικά για το CarPlay, το HomePod ή τα AirPods.

Το beta λειτουργικό μπορεί να μεταφορτωθεί από τον ιστότοπο ανάπτυξης της Apple . Προσοχή: είναι απαραίτητο να έχετε έναν πληρωμένο λογαριασμό προγραμματιστή για να έχετε πρόσβαση στις λήψεις η να έχετε εξασφαλίσει το πιστοποιητικό για την την δουλειά. Προς το παρόν, η Apple δεν προσφέρει ένα προφίλ δημόσια για να κατεβάσει το beta από τη συσκευή του οποιοσδήποτε.

Οι επιλέξιμες συσκευές είναι:

iPhone XS
iPhone XS Μέγ.
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone SE
iPod touch (7η γενιά)

Ως υπενθύμιση, το iPad έχει τώρα το δικό του λειτουργικό, δηλαδή το iPadOS. Η πρώτη beta του iPadOS είναι επίσης διαθέσιμη. Επιλέξιμα μοντέλα είναι:

iPad Pro 12,9 ίντσες
iPad Pro 11 ίντσες
iPad Pro 10,5 ίντσες
9,7 ιντσών iPad Pro
iPad (6η γενιά)
iPad (5η γενιά)
iPad mini (5η γενιά)
iPad mini 4
iPad Air (3η γενιά)
iPad Air 2

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !