Δείτε τον κατάλογο των Mac που είναι κατάλληλα για τα macOS 10.15 Catalina

0
Η Apple έχει παρουσιάσει νωρίτερα τα νέα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του macOS 10.15 Catalina. Αυτή η έκδοση διαδέχεται το macOS 10.14 Mojave και περιλαμβάνει κάποια νέα χαρακτηριστικά. 
Εδώ μπορειτε να δείτε ποιοι είναι οι Mac που είναι κατάλληλοι για το macOS 10.15 Catalina:

MacBook 2015 ή νεότερο
MacBook Air 2012 ή νεότερο
MacBook Pro 2012 ή νεότερο
Mac mini 2012 ή νεότερο
iMac 2012 ή νεότερο
iMac Pro 2017 ή νεότερο
Mac Pro 2013 ή νεότερο

Όπως μπορεί να καταλάβετε, αυτή είναι ακριβώς η ίδια λίστα με τους Mac που είναι κατάλληλοι για την εγκατάσταση του MacOS Mojave. Έτσι όπως καταλαβαίνετε, εάν έχετε εγκαταστήσει το MacOS Mojave στο Mac σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα το macOS Catalina όταν είναι διαθέσιμη η ενημέρωση.

Η Apple μοιράστηκε την πρώτη beta του macOS Catalina πριν από λίγα λεπτά . Η δημόσια beta θα φτάσει τον επόμενο μήνα. Και για την τελική έκδοση, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο.

Ως υπενθύμιση, το macOS Catalina σταματά το iTunes, το οποίο αντικαθίσταται από τρεις εφαρμογές (Apple Music, Podcasts και TV), ακόμη το Catalyst μπορεί μεταφέρει εύκολα μια εφαρμογή iOS σε Mac, τη λειτουργία Screen Time και πολλά άλλα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !