iOS 13: Το Safari μπορεί να κλείσει αυτόματα τις μη χρησιμοποιούμενες καρτέλες

0
Το Safari στο iOS 13 ειναι η εφαρμογη που απέχτησε ίσως τις περισσότερες καινοτομίες. Ορισμένες παρουσιάστηκαν και κατά την εναρκτήρια ομιλία του WWDC. Κάποιος βρίσκει ειδικότερα τη δυνατότητα λήψης αρχείων στο iPhone, το iPad ή το iPod touch. 
Μια άλλη επιλογή που δεν έχει αναφερθεί αλλά υπάρχει είναι οι καρτέλες. Συχνά συμβαίνει να έχετε πολλές καρτέλες ανοιχτές και ακόμα να μην τις χρησιμοποιείτε αφού έχουν ξεχαστεί όπου μένουν εκεί και δεν εξυπηρετούν πλέον κάποιους σκοπούς. Με το iOS 13, είναι δυνατό το αυτόματο κλείσιμο αυτών των καρτελών.

Έχει εμφανιστεί μια νέα επιλογή που σας επιτρέπει να κλείσετε καρτέλες που δεν έχουν ανοιχθεί πρόσφατα. Ο χρήστης έχει τέσσερις επιλογές: χειροκίνητα, μετά από μια μέρα, μετά από μια εβδομάδα ή μετά από ένα μήνα. Αυτό είναι διαθέσιμο από το Settings> Safari> Close Tabs. Η επιλογή μπορεί επίσης να εμφανιστεί απευθείας από το Safari όταν κλείνετε παλιές καρτέλες.

Αυτή η νέα δυνατότητα είναι αποκλειστικά για το iOS 13 για iPhone και iPod touch και iPadOS στο iPad.Η beta έκδοση αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστικά για προγραμματιστές, με τον επόμενο μήνα να πάει για public beta και τον Σεπτέμβριο για την τελική έκδοση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !