Τα πρώτα screenshots του νέου κινητού λειτουργικού συστήματος της Huawei κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ

0
Δέχτηκε τις αμερικανικές κυρώσεις η κινεζική εταιρεία Huawei και έτσι έβαλε μπροστά να κατασκευάζει το δικό της λειτουργικό σύστημα για τα smartphones της. Το νεο λειτουργικό θα κυκλοφορήσει σε δύο μήνες, σύμφωνα με τους Global Times.   
Στο δίκτυο κυκλοφορήσαν επίσης και τα πρώτα screenshots αυτού του λειτουργικού συστήματος.

Στη διεθνή αγορά, το σύστημα, σύμφωνα με την Global Times, θα ονομάζεται Oak OS, και στην Κίνα - Hongmeng.
Οι πρώτες εικόνες εμφανίζουν μόνο τη διασύνδεση διαφόρων μενού στις ρυθμίσεις και δημοσιευθήκαν στην τοποθεσία της Huawei Central (σε πολύ κακή ποιότητα).

Προηγουμένως, ο κινέζος κατασκευαστής ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού φαίνεται να έπληξε τις Αμερικάνικες εταιρείες και έτσι είχε κυρώσεις για τις επιλογές που απειλούν την εθνική ασφάλεια της χώρας όπου και από τις 19 Αυγούστου, απαγορεύεται στις αμερικανικές εταιρείες να πωλούν λογισμικό και εξοπλισμό της Huawei χωρίς ειδική άδεια από τις αρχές.

Η ARM, η Broadcom, η Google, η Intel, η Microsoft, η Qualcomm και άλλες αμερικανικές εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει τον τερματισμό ή τον περιορισμό της συνεργασίας με τον κατασκευαστή smartphone αριθ. 3 στον κόσμο. Η Huawei αποκλείεται από τις βασικές ενώσεις του κλάδου. Στις 25 Μαΐου, έγινε γνωστό ότι η εταιρεία θα εκδιωχθεί από την SD Association, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που θέτει πρότυπα για τις κάρτες μνήμης που χρησιμοποιούνται στις καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές.

Η Google βλέποντας τις κινήσεις της Huawei αναφέρει πως το νέο λειτουργικό θα έχει πολλά προβλήματα και θα είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των χρηστών.Άλλωστε μην ξεχνάμε πως αν έχει επιτυχία η κυκλοφορία του θα είναι μια απειλή για τον Αμερικάνικο γίγαντα αφού την υποδομή ίσως να στηρίξουν και άλλες εταιρίες με το φόβο μην πάθουν και αυτές τα ίδια με την Huawei έτσι ώστε να υπάρχει μια εναλλακτική από τα Android και το IOS που και τα δυο είναι Αμερικάνικα συστήματα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !