Το iOS 13 σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα δίκτυο Wi-Fi ή μια συσκευή Bluetooth από το κέντρο ελέγχου

0
Το iOS 13 σας εξοικονομεί χρόνο, εάν πρέπει να επιλέγετε τακτικά ένα δίκτυο Wi-Fi ή μια συσκευή Bluetooth. Πράγματι, μια νέα συντόμευση καθιστά δυνατή την επιλογή από το κέντρο ελέγχου.  
Επομένως, δεν χρειάζεται να κάνετε περιήγηση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις (αν και αυτό είναι ακόμα δυνατό).

Για να επιλέξετε γρήγορα το δίκτυο Wi-Fi, απλά ανοίξτε το κέντρο ελέγχου, κρατήστε το δάκτυλό σας στην επάνω αριστερή επιφάνεια και στη συνέχεια κρατήστε το δάχτυλό σας στο εικονίδιο του Wi-Fi. Εμφανίζεται μια λίστα με όλα τα δίκτυα Wi-Fi κοντά, όπου παραμένει μόνο αν επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει και να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης, αν το ζητήσει.

Η διαδικασία επιλογής μιας συσκευής Bluetooth είναι ακριβώς η ίδια, εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να πατήσετε πατημένο το εικονίδιο του Bluetooth και όχι το Wi-Fi. Και πάλι εμφανίζεται μια λίστα με τις συσκευές που βρίσκονται κοντά και αυτές που έχουν ήδη συνδεθεί στο παρελθόν.

Το iOS 13 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε beta για τους προγραμματιστές. Η δημόσια beta θα είναι διαθέσιμη δωρεάν τον επόμενο μήνα για όσους το θέλουν. Τέλος, η σταθερή και τελική έκδοση θα διανεμηθεί τον Σεπτέμβριο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !