Το iOS 13 προσφέρει μια επιλογή για τον περιορισμό της γήρανσης της μπαταρίας του iPhone

0
Γνωρίζουμε ότι η Apple αποφάσισε να κάνει προσαρμογές στο επίπεδο απόδοσης του iPhone όταν η μπαταρία είναι κάτω από 80% και από την iOS 10. Η Apple δεν ήταν ξεκάθαρη τόσο πολύ αρχικά, έτσι ώστε υπήρξε πολλή διαμάχη τότε.   
Με το iOS 13, η Apple προσπαθεί να περιορίσει την υπόθεση με τον δικό της τρόπο.

Μια νέα επιλογή (ενεργοποιημένη από προεπιλογή) εμφανίστηκε στην ενότητα Μπαταρία, που ονομάζεται "Βελτιστοποίηση επαναφόρτισης μπαταρίας". Δείτε πώς το περιγράφει η Apple:

"Για να περιορίσετε τη γήρανση της μπαταρίας, το iPhone βασίζεται στις καθημερινές σας συνήθειες φόρτισης για να θέσετε τη φόρτιση σε αναμονή πέραν του 80% μέχρι να τη χρησιμοποιήσετε."

Στη beta που κυκλοφόρησε μόλις πριν από 24 ώρες, είναι αδύνατο να δούμε οποιαδήποτε αλλαγή με αυτή τη νέα επιλογή. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δείτε μια πιθανή εξέλιξη.

Γιατί όμως στο 80% είναι το όριο της εταιρίας; Επειδή μερικές μελέτες εξηγούν ότι μια μπαταρία είναι καλύτερη χρονικά εάν η αυτονομία είναι μεταξύ 20% και 80%: μην πάτε κάτω από το 20% και μην υπερβαίνετε το 80%. Δεν απομένει να δούμε τώρα πώς η Apple θα βελτιστοποιήσει τη μακροζωία της μπαταρίας με αυτήν την επιλογή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !