Jailbreak: Tο Cydia Impactor ενημερώθηκε για να υποστηρίξει το MacOS Catalina

0
Ο Saurik μπορεί να έχει βάλει στην άκρη απο τις προτεραιότητες το jailbreak το Cydia και το Cydia Substrate , αλλά εξακολουθεί να εργάζεται στον Cydia Impactor βοηθώντας έτσι την κοινότητα.  
Αυτό το εργαλείο βασικά χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση του jailbreaks IPA από έναν υπολογιστή σε ένα iPhone, iPad ή iPod touch.

Ο προγραμματιστής έχει κυκλοφορήσει σήμερα μια ενημερωμένη έκδοση του εργαλείου του που πηγαίνει στην έκδοση 0.9.52.Για τα χαρακτηριστικά του λέει ότι το Cydia Impactor είναι πλέον μια εφαρμογή 64 bit, αντί για μια απλή εφαρμογή 32 bit. Αυτή είναι μια σημαντική ενημέρωση για το μέλλον, επειδή το macOS Catalina, η νέα ενημέρωση για τους Mac (αυτή τη στιγμή σε έκδοση beta), δεν παρέχει υποστήριξη για εφαρμογές 32 bit και υποστηρίζει μόνο εφαρμογές 64 bit. Χάρη στον Saurik, είναι πλέον δυνατή η εκκίνηση και η χρήση του Cydia Impactor στο macOS Catalina.

Αν σας ενδιαφέρει το jailbreak στο iOS 12, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Unc0ver ή το Chimera στο iPhone, το iPad ή το iPod touch με το Cydia Impactor. Για τον τρόπο εκμετάλλευσης έχουμε αναφερθει πολλές φορές σε ειδικό άρθρο για το jailbreak (οτι είναι για το Chimera, η διαδικασία είναι ίδια και για το Unc0ver).
Το Cydia Impactor 0.9.52 είναι διαθέσιμο τώρα στον Mac , και σε Windows και Linux ( 32-bit , 64-bit ) στο σύνδεσμο εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !