All News/Argonaytis Blog. George
Gadget, Tips
tweak (even though a donation is appreciated)
Apps tools as more as possible
Steve Jobs, Apple.

Πώς να αφαιρέσετε γρήγορα δεδομένα τοποθεσίας από φωτογραφίες στο iOS 13

Leave a Comment
Μια λειτουργία που είναι διαθέσιμη στους χρήστες του iPhone και του iPad στο ios 13 τους επιτρέπει να αφαιρούν εύκολα δεδομένα τοποθεσίας από τις φωτογραφίες τους. 
Η επιλογη της δυνατότητας γρήγορης κατάργησης των δεδομένων τοποθεσίας μιας φωτογραφίας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη σε στιγμές που θέλετε να αποκρύψετε την τρέχουσα τοποθεσία σας ή εάν θέλετε να διατηρήσετε την τοποθεσία στην οποία η φωτογραφία αφαιρέθηκε. Αυτό μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας όταν αποστέλλετε μια εικόνα σε έναν ξένο μέσω iMessage ή ανεβάζοντας μια φωτογραφία online σε ένα δημόσιο φόρουμ.

Ευτυχώς με το iOS 13 η Apple έχει κάνει την αφαίρεση των δεδομένων θέσης μιας εικόνας πολύ εύκολη υπόθεση και μπορείτε να το κάνετε με μερικά απλά βήματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταργήσετε οριστικά τα δεδομένα τοποθεσίας φωτογραφιών στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Αυτό λειτουργεί μόνο στο iOS 13 ή αργότερα.

Αρχικά ξεκινήστε την εφαρμογή Φωτογραφίες και φορτώστε την εικόνα από την οποία θέλετε να καταργήσετε τα δεδομένα θέσης.
Μόλις εμφανιστεί η εικόνα, πατήστε το κουμπί " Κοινή χρήση " από την κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης.
Στο μενού του κοινόχρηστου στοιχείου αναζητήστε " Επιλογές ", που βρίσκεται στην κορυφή του φύλλου κοινόχρηστων στοιχείων.
Τέλος, από την επόμενη οθόνη, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για την επιλογή " Τοποθεσία ". Αν ενεργοποιήσετε αυτήν την εναλλαγή, θα αφαιρεθούν όλα τα δεδομένα τοποθεσίας από την επιλεγμένη φωτογραφία.

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε μαζικά τα δεδομένα θέσης από πολλές φωτογραφίες. Με αυτόν τον τρόπο θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Η αφαίρεση των δεδομένων τοποθεσίας από πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε όλες τις φωτογραφίες από τις οποίες θέλετε να καταργήσετε τα δεδομένα θέσης. Αφού επιλέξετε φωτογραφίες, αγγίξτε το κουμπί "Κοινή χρήση" από κάτω αριστερά και, στη συνέχεια, πατήστε στο κουμπί "Επιλογή", όπως αναφεραμε στο παραπάνω οδηγό. Τέλος, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για την επιλογή "Τοποθεσία", η οποία θα διαγράψει άμεσα τα δεδομένα τοποθεσίας για όλες τις επιλεγμένες φωτογραφίες.


Μόλις αφαιρέσετε τα δεδομένα τοποθεσίας από τη φωτογραφία σας, θα εμφανιστεί η ένδειξη "Καμία τοποθεσία", όπου θα μπορούσατε να δείτε την τοποθεσία της φωτογραφίας πριν ακολουθήσετε τη διαδικασία κατάργησης. Αυτό υποδεικνύει ότι τα δεδομένα τοποθεσίας έχουν αφαιρεθεί από την εικόνα και δεν θα είναι διαθέσιμα ακόμη και αν μοιραστείτε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με άλλους.



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη