O Jony Ive, σχεδιαστής της Apple, εγκαταλείπει την εταιρεία μετά από 27 χρόνια

0
Η Apple ανακοίνωσε απόψε ότι ο Jony Ive, ο σχεδιαστής που έχει εργαστεί στο iPhone, Mac, iPad, iPod και άλλα προϊόντα, θα εγκαταλείψει την εταιρία, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.  
Ο Jony Ive αφήνει την Apple να δημιουργήσει το δικό του design studio. Με την ευκαιρία, η Apple θα είναι ένας από τους πελάτες του. "Μετά από σχεδόν 30 χρόνια και αμέτρητα έργα, είμαι πολύ περήφανος για τη σκληρή δουλειά που κάναμε για να δημιουργήσουμε μια ομάδα σχεδιασμού, μια διαδικασία και έναν πολιτισμό στην Apple που δεν είναι καθόλου εύκολο", λέει ο Ive. "Σήμερα, είναι ισχυρότερη, πιο δυναμική και πιο ταλαντούχος από ποτέ στην ιστορία της Apple η ομάδα μας", προσθέτει ο σχεδιαστής. "Η ομάδα θα αναπτυχθεί σίγουρα υπό την εξαιρετική ηγεσία του Evans, του Alan και του Jeff, οι οποίοι ήταν μερικοί από τους πιο στενούς συνεργάτες μου. Έχω την μέγιστη εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μου σχεδιαστές της Apple, οι οποίοι παραμένουν οι καλύτεροι φίλοι μου, και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους για πολλά χρόνια ", συνεχίζει εκείνος που ήταν κοντά στον Steve Jobs.

Από την πλευρά του, ο CEO της Apple, Tim Cook, πιστεύει ότι ο Jony Ive "είναι ένας μοναδικός αριθμός στον κόσμο του σχεδιασμού και ο ρόλος του στην αναβίωση της Apple δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί" . Είπε ότι η Apple θα συνεργαστεί μαζί του για "αποκλειστικά έργα" .

Αλλά ποιος θα αντικαταστήσει τον Jony Ive; Ο Evans Hankey, αντιπρόεδρος του βιομηχανικού σχεδιασμού και ο Alan Dye, αντιπρόεδρος σχεδίασης διεπαφών, θα επιβλέπουν το σχεδιαστικό τμήμα της Apple. Επίσης στην ομάδα οδηγός θα είναι ο Jeff Williams.

Η Jony Ive εντάχθηκε στην Apple το 1992. Όσον αφορά το στούντιο σχεδιασμού που δημιουργεί, το όνομά του θα είναι LoveFrom.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !