Η Apple κυκλοφορεί μια νέα διαφήμιση για τα AirPods και την ασύρματη φόρτιση

0
Η Apple δημοσίευσε μια νέα διαφήμιση στο κανάλι της στο YouTube. Δεν αφορά το iPhone αυτή τη φορά, αλλά τα AirPods και πιο συγκεκριμένα τη δεύτερη γενιά που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες. 
Αυτή η γενιά περιλαμβάνει ένα μοντέλο με ασύρματη φόρτιση. Είναι ακριβώς αυτό το μοντέλο που η Apple προωθεί στη διαφήμισή της. Αυτό το ασπρόμαυρο βίντεο, ξεκινά με έναν άνθρωπο που παίρνει τα AirPods που επαναφορτίζονται ασύρματα. Τα ανοίγει, βάζει τα AirPods στα αυτιά του και βγαίνει έξω στο κόσμο. Συνειδητοποιεί ότι διάφορα στοιχεία της πόλης του επιτρέπουν να πηδήξει σαν να βρίσκετε σε τραμπολίνο . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καταλήγει σε μια στέγη.

Η μουσική που χρησιμοποιείται για αυτή τη διαφήμιση είναι I Learned Some Jazz Today από τον Tessellated. Ο τραγουδιστής λέει σε ένα tweet ότι η διαφήμιση κατευθύνθηκε από τον Oscar Hudson και ότι η μουσική του είναι τώρα διαθέσιμη για να ακούσει καποιος στην Apple Music .

Και για όσους αναρωτιούνται, ο ασύρματος φορτιστής που χρησιμοποιείται στην αρχή του εμπορικού είναι το Boost Up της Belkin. Πωλείται για 37,99 € στο Amazon ή 64,95 € στην Apple για την ειδική έκδοση.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !