Η παραγωγή Mac Pro μετατοπίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κίνα

0
Ένα από τα στοιχεία που προέβαλε η Apple με το Mac Pro είναι ότι η παραγωγή είναι εξασφαλισμένη όχι στην Κίνα, όπως το iPhone, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι και εχθές. Αυτή ήταν η περίπτωση του προηγούμενου Mac Pro και δεν θα είναι τώρα με το νέο. 
Η Wall Street Journal αναφέρει ότι το νέο Mac Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, θα συναρμολογηθεί στην Κίνα, όπως και άλλα προϊόντα της Apple. Ο υπεργολάβος Quanta Computing θα δημιουργήσει το μηχάνημα σε εργοστάσιο κοντά στη Σαγκάη, το οποίο θέλει να είναι κοντά στους προμηθευτές της Apple. Η επιλογή αυτή θα μειώσει σημαντικά το κόστος παραγωγής.

Η Apple γνωρίζει καλά η Quanta, καθώς αυτός ο υπεργολάβος συναρμολογεί ήδη κάποια προϊόντα για την Apple, συμπεριλαμβανομένων άλλων και τα Mac. Η επιλογή αυτή είναι εν πάση περιπτώσει έκπληξη από την Apple δεδομένου του πλαισίου μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας και τον οικονομικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει. Και οι δύο χώρες βρίσκονται στη μέση ενός εμπορικού πολέμου και η παραγωγή στην Κίνα θα μπορούσε να σημαίνει και αναπροσαρμογές των τιμών λόγω των τιμολογίων της διοίκησης του Trump. Η Apple αναφέρει ότι το Mac Pro θα ξεκινήσει από 5.999 δολάρια (η τιμή σε ευρώ δεν είναι ακόμη γνωστή).

Ερωτηθείς για την παραγωγή αυτή στην Κίνα, η Apple αναφέρει ότι "η τελική συναρμολόγηση είναι μόνο μέρος της διαδικασίας κατασκευής", προσθέτοντας ότι το Mac Pro σχεδιάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και χρησιμοποιεί μερικά από τα συστατικά. στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !