Τέλος του iTunes: Η Apple καθαρίζει τις διευθύνσεις URL της εφαρμογής

0
Το τέλος του iTunes ολοκληρώνεται σύντομα. Η Apple συνεχίζει να προετοιμάζει τη μεγάλη μετάβαση, αλλάζοντας αυτή τη φορά τις διευθύνσεις URL ( διευθύνσεις ιστού) των εφαρμογών macOS και iOS.  
Προηγουμένως, κατά την αναζήτηση μιας εφαρμογής iOS στο διαδίκτυο, καταλήγαμε σε μια διεύθυνση όπως "itunes.apple.com". από τώρα και στο εξής, η δεδομένη διεύθυνση είναι τύπου apps.apple.com. Για παράδειγμα, η διεύθυνση URL της εφαρμογής iMovie (έκδοση iOS) εμφανίζεται πλέον ως https://apps.apple.com/en/app/imovie/id377298193 και πλέον δεν είναι https://itunes.apple. com / en / app / iMovie / id377298193

Νωρίτερα φέτος, τα Podcasts άλλαξαν και αυτά τις διευθύνσεις URL (podcasts.apple.com) αλλά αυτή η απλή αλλαγή δεν εμφανίστηκε ως το πρώτο τούβλο στο τοίχο μιας πιο σφαιρικής στρατηγικής για την κατάργηση του iTunes.

Μόνο οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές εξακολουθούν να συνδέονται με ένα όνομα στο τομέα "iTunes", αλλά θα ήταν μάλλον περίεργο αν αυτή η κατάσταση παραμένει μέχρι την κυκλοφορία του iOS 13 και των νέων υπηρεσιών Apple (Apple TV Channels, Apple TV +).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !