Η Apple δοκιμάζει τη σύνδεση στο iCloud με αναγνωριστικό προσώπου

0
Η Apple έχει προσθέσει ένα νέο σύστημα σύνδεσης για όσους έχουν εγκαταστήσει το iOS 13 beta στο iPhone τους, το iPad 13 beta που είναι εγκατεστημένο στο iPad ή το MacOS Catalina beta που είναι εγκατεστημένο στο Mac.  
Τώρα είναι δυνατή η σύνδεση με το iCloud ή τον ιστότοπο της Apple με Face ID ή Touch ID ανάλογα με τη συσκευή.

Επισκεπτόμενοι στο https://beta.icloud.com , δεν χρειάζεται να καταχωρίσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο με το οποίο ο χρήστης ζητάει να συνδεθεί με το αναγνωριστικό που χρησιμοποιείται ήδη από τη συσκευή του. Απλά επιβεβαιώστε με το Face ID αν έχετε iPhone X ή νεότερο iPhone ή Touch ID εάν έχετε ένα παλιό iPhone ή ένα Mac. Η σύνδεση πραγματοποιείται αμέσως.

Αυτή η υποστήριξη είναι ενδιαφέρουσα για δύο λόγους. Ο πρώτος: η ταχύτητα εκτέλεσης. Ο δεύτερος: δεν μπορούμε να το κάνουμε πιο απλά, αφού ακόμα και αυτοί με ταυτότητα δύο στοιχείων θα εξοικονομήσουν περισσότερο χρόνο, αφού δεν είναι απαραίτητο να επαληθεύσετε τη σύνδεση με πρόσθετο κωδικό εδώ. Απαιτείται μόνο το δαχτυλικό αποτύπωμα ή αναγνωριστικό προσώπου.

Αν δοκιμάζετε τις betas της Apple, μπορείτε να πάτε στο https://beta.apple.com ή appleid.apple.com για να κάνετε τη δοκιμή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !