Η Apple γιορτάζει την αμερικανική νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο

0
Οι Αμερικανοί κέρδισαν σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, νικώντας τους Ολλανδούς με δύο γκολ που σημείωσαν οι Rose Lavelle και Megan Rapinoe (η οποία επίσης ήταν η καλύτερη παίκτης αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου).  
Οι Αμερικανοί έχουν κερδίσει τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα σε αυτό το στάδιο.

Η Apple αποφάσισε να γιορτάσει αυτό το γεγονός τοποθετώντας ένα κινούμενο σχέδιο στην αρχική σελίδα του ιστότοπού της στις ΗΠΑ .Συγκεκριμένα Memojis χρησιμοποιούνται με τρεις γυναίκες που έχουν το καθένα ένα χρώμα των Ηνωμένων Πολιτειών (κόκκινο, λευκό, μπλε). Η Apple έβαλε επίσης το Emoji στο ποδόσφαιρο και ένα αποτέλεσμα που βρέθηκε στο iMessage για το πάρτι. "Συγχαρητήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες! Μια καλή δουλειά », διαβάζεται, πριν η αρχική σελίδα γίνει « κανονική » και πάλι για να επισημάνει τα προϊόντα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει μια κάρτα γιορτής στην σελίδα της. Τον περασμένο μήνα, ο κατασκευαστής γιόρτασε τη νίκη του Toronto Raptors που κέρδισε το πρωτάθλημα NBA. Και αν πάμε και πιο πίσω στον Ιούλιο του 2018, η Apple είχε δημοσιεύσει ένα animation για να υποστηρίξει την ομάδα της Γαλλίας πριν από τη συνάντησή της με την Κροατία στον τελικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !