Κατεβάστε το νεο εγκαταστάτη πακέτων που αντικαθιστά Cydia και Sileo

0
Όσοι από εσάς ασχολείστε με το iPhone και το jailbreak από τότε που ξεκίνησε με το πρώτο iphone 2G ασφαλώς και θα θυμόσαστε τον Intsaller όπου κατεβάζαμε τα πρώτα πακέτα του jailbreak   
που άλλαζαν τα πάντα μέχρι και τη γλώσσα προσθέτοντας τα Ελληνικά.   
Αργότερα εξαγοράστηκε από το Cydia όπου και παραμένει μέχρι σήμερα καταφέρνοντας αρκετά καλά αλλά δεν έχει προσαρμοστεί στις νέες επιλογές.Αυτό ήρθε να το αλλάξει το Sileo αλλά και πάλι δεν άρεσε σε κάποιους.
Τώρα έχουμε μια ακόμη επιλογή με την πρώτη ονομασία που λέγεται Installer 5 και είναι μια δουλειά που ξεκίνησε από πέρυσι που είχαμε αναφερθεί.
Οι δυνατότητες του Installer 5 ξεπερνούν την εμφάνιση, καθώς προσφέρει επίσης δυνατότητες εστιασμένες στη διευκόλυνση, όπως η δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών αποθετηρίων, έλεγχο ταυτότητας για διάφορες λειτουργίες, δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα repos και τα πακέτα, συμβατότητα με το RootlessJB, και πολλά ακόμη.

Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα των δυνατοτήτων του Installer 5 στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο σύνδεσμο εδώ . Ο Εγκαταστάτης 5 είναι συμβατός με όλες τις συσκευές jailbroken που εκτελούν το iOS 9 έως το iOS 12. Μπορείτε να το κατεβάσετε προσθέτοντας 'https://apptapp.me/repo/' στις πηγές του Cydia.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !