Η Apple εργάζεται σε τρισδιάστατες κάμερες για το iPhone του 2020

0
Η Apple διαπραγματεύεται με τους εταίρους της για την προμήθεια τρισδιάστατων αισθητήρων Time-of-Flight για κάμερες στο iPhone του 2020. Αναφέρει σήμερα η έκδοση του DigiTimes. 
Το Vertical surface-emitting laser (VCSEL) και το Time-of-Flight (ToF) είναι παρόμοιο με το σύστημα υπέρυθρης κάμερας TrueDepth, το οποίο χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσει το Face ID σε πραγματικά μοντέλα στο iPhone και iPad Pro.

Αλλά ο αισθητήρας 3D VCSEL ToF θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν πιο ακριβή τρισδιάστατο χάρτη του χώρου σε σύγκριση με τις συμβατικές κάμερες που δημιουργούν ογκομετρικές εικόνες βασισμένες στην παράλλαξη. Αυτό θα ανοίξει νέες ευκαιρίες για τους προγραμματιστές εφαρμογών με ενισχυμένη πραγματικότητα.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του ToF και του TrueDepth είναι η εργασία σε μεγάλες αποστάσεις. Ο αισθητήρας αναγνώρισης προσώπου λειτουργεί στην περιοχή μερικών εκατοστών ενώ η κάμερα 3D ToF μπορεί να σαρώσει τον χώρο σε απόσταση αρκετών μέτρων.
Πίσω τον περασμένο Νοέμβριο, ο αναλυτής της TFI Ming-Chi Kuo έγραψε ότι η Apple θα ξεκινήσει ένα iPad με μια τρισδιάστατη κάμερα στις αρχές του 2020 και θα εισαγάγει αυτή την τεχνολογία στο iPhone το φθινόπωρο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !