Η Netflix χάνει τους συνδρομητές

0
Για πρώτη φορά σε οκτώ χρόνια, η Netlfix ανακοίνωσε μείωση του αμερικανικού τηλεοπτικού της κοινού της. Κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019, 130.000 χρήστες αποχώρησαν από την υπηρεσία (300.000 νέοι περίμεναν).
Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η Netflix κυκλοφόρησε κυριολεκτικά την τρίτη σεζόν της σειράς Stranger Things ("Πολύ παράξενα πράγματα"), ένα από τα πιο επιτυχημένα έργα της.

Σε όλο τον κόσμο, μόλις 2,7 εκατομμύρια άνθρωποι έγιναν πελάτες της Netflix ενώ περίμεναν 5 εκατομμύρια. Ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών ήταν 151,5 εκατομμύρια άτομα.

Ο επικεφαλής της εταιρείας, Reed Hastings, αρνήθηκε να συνδέσει την κακή απόδοση με τον αυξημένο ανταγωνισμό στην αγορά υπηρεσιών ροής. Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Netflix θα χάσει τις κλασσικές κωμικές σειρές. Αυτή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές του Αμερικανικού ακροατηρίου.

Ο Hastings πιστεύει ότι το όλο θέμα στη νέα τιμολογιακή πολιτική του Netflix (το κόστος συνδρομής αυξήθηκε τον Ιανουάριο) και η έλλειψη αρχικού περιεχομένου. Το επόμενο τρίμηνο, η υπηρεσία συνεχούς ροής αναμένει 7 εκατομμύρια νέους συνδρομητές.

Τα έσοδα από υπηρεσίες μειώθηκαν επίσης στα 271 εκατ. δολάρια (Έναντι 384 εκατ. δολαρίων το πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους).

Στο πλαίσιο αυτής της είδησης, οι μετοχές της Netlfix έχασαν το 12% με τη μία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !