Η Apple δεν σκοπεύει να αντιγράψει το Netflix με την Apple TV + δήλωσε ο Eddy Cue

0
Ο Eddy Cue βρίσκετε ακόμα στην Ευρώπη αυτές της ημερες. Ο αντιπρόεδρος της Apple, υπεύθυνος για τις υπηρεσίες, είναι τώρα στην Αγγλία, μετά από μια περιοδεία στη Γαλλία όπου ανακοίνωσε ότι η Apple Music είχε 60 εκατομμύρια συνδρομητές .  
Αυτή τη φορά μίλησε για την Apple TV +.

Ο επίσημος αντιπρόσωπος είπε ότι η Apple TV +, η μελλοντική υπηρεσία ροής της Apple που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, δεν θα γίνει με βάση τα πρότυπα του Netflix. "Το σύνθημά τους είναι να δημιουργήσουν πολλά περιεχόμενα, ώστε να υπάρχει πάντα κάτι που να παρακολουθήσει καποιος λειτουργεί πολύ καλά. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό το μοντέλο, αλλά δεν είναι έτσι το δικό μας " , ανέφερε σε συνέντευξή του στην Times . Η Apple προτιμά να ποντάρει στην ποιότητα παρά στην ποσότητα, σύμφωνα με τον Eddy Cue.

Ένα άλλο μάλλον εκπληκτικό στοιχείο είναι η αποκάλυψη των γνώσεων του πάνω στην τηλεόραση. Ο Eddy Cue αναγνωρίζει ότι δεν γνωρίζει πολλά γι 'αυτό, ενώ η Apple τον τοποθέτησε σε αυτή την θέση με την Apple TV +. "Αυτό που μας κάνει έξυπνους είναι ότι όταν δεν ξέρετε κάτι στο οποίο θέλετε να εμπλακείτε, θα βρείτε τους καλύτερους ανθρώπους για να το κάνουν για εσάς", λέει ο Eddy Cue. Αναφέρεται στον Jamie Erlicht και τον Zack Van Amburg, δύο πρώην στελέχη της Sony που είναι τώρα στην Apple και επιβλέπουν όλα όσα σχετίζονται με την Apple TV +.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !