Πώς να σταματήσετε την Apple να ακούει τις συνομιλίες σας με τη Siri

0
Πρόσφατα, η Apple έκανε αρκετό θόρυβο από τα μέσα  ενημέρωσης μετά από ένα άρθρο από την The Guardian.Σε αυτό μας εξηγούσε ότι οι συνομιλίες των χρηστών που περνούσαν μέσω του Siri ακούστηκαν από υπαλλήλους για να βελτιώσουν την υπηρεσία . 
Η Apple υπερασπίστηκε τη θέση της εξηγώντας ότι αυτό συνέβαινε μόνο για το 1% των αιτημάτων της Siri.

Σχετίζεται με το "Dis Siri" το οποίο επιτρέπει την ενεργοποίηση της Siri μόνο με τη φωνή. Το iPhone, το Apple Watch ή το HomePod μερικές φορές ενεργοποιούν το μικρόφωνο και επομένως ξεκινά η Siri. Οι υπάλληλοι ακούνε από εκείνη τη στιγμή συνομιλίες που δεν θα έπρεπε να ακούσουν, επειδή η Siri ενεργοποίησε τον εαυτό της κατά λάθος.

Υπάρχει όμως ένας τρόπος να αποφευχθεί να ακουστεί η συζήτησή σας με την Siri. Απλά κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να κατεβάσετε ένα προφίλ. Μόλις τελειώσετε, μεταβείτε στις ρυθμίσεις iOS για να το εγκαταστήσετε. Αυτό το προφίλ εμποδίζει την καταγραφή εγγραφών ήχου της Siri.

Φυσικά, δεν πρέπει να εγκαταστήσετε κανένα προφίλ στο iOS επειδή δεν γνωρίζετε πάντα τι μπορεί να κάνει. Εδώ, ο Jan Kaiser (ο συγγραφέας του προφίλ), προσφέρει μια ειδική σελίδα στο GitHub όπου βλέπουμε τον κώδικα που χρησιμοποιείται. Και μπορούμε να επαληθεύσουμε ότι, πράγματι, το προφίλ εμποδίζει την καταγραφή των αιτημάτων του Siri και δεν κάνει τίποτα περισσότερο. Επιπλέον, ο συγγραφέας καλεί τους ανθρώπους που δεν το εμπιστεύονται να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ χρησιμοποιώντας το Apple Configurator της Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !