Το QuickCC Tweak φέρνει το iOS 13 και το κέντρο ελέγχου

0
Το iOS 13 προσθέτει νέα μενού του Wi-Fi και του Bluetooth στο "Κέντρο ελέγχου"|.Η χρήση των νέων μενού του iOS 13 μπορούν να ελέγχουν τις ρυθμίσεις Wi-Fi και Bluetooth απευθείας από το Κέντρο Ελέγχου, καθώς μπορούν εύκολα να συνδεθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο δίκτυο ή συσκευή με το Bluetooth απευθείας από το μενού.
Μας άρεσαν πραγματικά τα νέα μενού συντομεύσεων που βρέθηκαν μέσα στο Κέντρο Ελέγχου, καθώς διευκολύνουν τους χρήστες να συνδέονται με νέες συσκευές και δίκτυα χωρίς να αφήνουν την εφαρμογή που χρησιμοποιούν εκείνη τη στιγμή. Το νέο QuickCC tweak φέρνει τα μενού του Wi-Fi και Bluetooth στο iOS 12 και νωρίτερα. Με αυτό το hack μπορείτε να προσθέσετε παρόμοια μενού στο iOS 12 ή το iOS 11 και να διευκολύνετε την πρόσβαση στη λίστα των δικτύων Wi-Fi και Bluetooth.

Μόλις εγκατασταθεί το QuickCC λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με την εφαρμογή του iOS 13, όπου οι χρήστες μπορούν να πατήσουν και να κρατήσουν πατημένο το μενού εναλλαγής του Κέντρου Ελέγχου για να το αναπτύξουν. Στη συνέχεια, μόλις επεκταθεί, μπορούν να πατήσουν το κουμπί Wi-Fi για πρόσβαση στο μενού Wi-Fi και πατήστε παρατεταμένα το μενού Bluetooth για πρόσβαση σε μια λίστα διαθέσιμων συσκευών Bluetooth.
Μπορείτε να κατεβάσετε το QuickCC tweak από Cydia ή Sileo προσθέτοντας την πηγή 'https://cydia.ichitaso.com/' στις πηγές σας. Διατίθεται δωρεάν και υποστηρίζει iOS 11 και iOS 12.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !