Η Apple ζητά από την κυβέρνηση να μειώσει τα τιμολόγια για την εισαγωγή από την Κίνα

0
Μετά τη μεταφορά μέρους της παραγωγής στην Κίνα, η Apple ζητά από την αμερικανική κυβέρνηση να μειώσει τα τιμολόγια στο 25% για την εισαγωγή εξαρτημάτων του νέου Mac Pro και διάφορα άλλα αξεσουάρ, όπως το Magic Mouse και το Magic Trackpad, αναφέρει το Bloomberg. 
Σύμφωνα με τα έγγραφα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπόσχεται να μειώσει τα τιμολόγια εισαγωγής εάν οι εταιρείες μπορούν να αποδείξουν ότι τα κατασκευαστικά στοιχεία ή οι συσκευές μπορούν να κατασκευαστούν αναγκαστικά μόνο στην Κίνα. Η Apple βασίζεται πάνω σε αυτό σε όλα τα αιτήματά της.

Το νέο Mac Pro θα παράγετε στο εργοστάσιο της Quanta Computer στην Κίνα. Η προηγούμενη γενιά Mac Pro 2013 χτίστηκε στο Τέξας και ήταν το μοναδικό προϊόν της Apple που κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 25% των τιμολογίων στις εισαγωγές από την Κίνα θα επηρεάσει το κόστος των προϊόντων της Apple. Η εταιρεία προειδοποιεί την αμερικανική κυβέρνηση ότι θα απειλήσει την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα και ως εκ τούτου θα μειώσει τη συμβολή της εταιρείας στην οικονομία της χώρας αν δεν βοηθηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !