Εγκαταστήστε οποιαδήποτε έκδοση του Unc0ver εύκολα και γρήγορα ΧΩΡΙΣ υπολογιστή μέσω iPhone/iPad.

0
 Ο προγραμματιστής Pwn20wnd και δημιουργός του Jailbreak Unc0ver tool, έχει κάνει εκατομμύρια χρήστες ενθουσιασμένους με την δημιουργία του. 
Ωστόσο όμως, για τον Pwn20wnd δεν είναι αρκετό απλά να κυκλοφορήσει άλλο ένα δωρεάν εργαλείο για Jailbreak. Αυτό το έχει αποδείξει με τις άφθονες αναβαθμίσεις, κάνοντας το Unc0ver το πιο γρήγορο, σταθερό και αξιόπιστο εργαλείο που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

• Το Unc0ver κυκλοφόρησε πρώτη φορά αρχές Νοεμβρίου του 2018 και στην πορεία μετά από 55 δοκιμαστικές εκδόσεις περίπου και 28 τελικές, ο Pwn20wnd συνεχίζει ακάθεκτος. Μέχρι και σήμερα που γράφτηκε το κείμενο, η τελευταία έκδοση είναι η 3.4.0 και αναμένεται στις επόμενες μέρες να κυκλοφορήσει νεότερη με αποκορύφωμα την έκδοση 3.5.0 την οποία σε ανακοίνωση του Pwn20wnd θα ενσωματώση το Jailbreak Detection Bypass.

• Έτσι λοιπόν, με αφορμή αυτές τις αναβαθμίσεις για ακόμη ένα σκαλοπάτι προς την τελειότητα, αυτός ο οδήγός απευθύνεται στους χρήστες που τους αρέσει η τελειότητα, οι πειραματισμοί της λειτουργικότητας και να δοκιμάζουν ποια απ’ όλες τις εκδόσεις πιστεύουν ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στην συσκευή τους. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και για τον πιο αρχάριο χρήστη. Ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε, θα μπορείτε να εκτελείτε την διαδικασία χωρίς υπολογιστή και καλώδιο και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα Tweak απο το Cydia και ένα Link για τον Safari browser.

• Για αρχή καταχωρούμε το ρεπό: https://repo.incendo.ws και εγκαθιστούμε το ReproVision.
Αυτό θα δημιουργήσει ένα μωβ εικονίδιο στην homescreen με το γράμμα P οπως μπορειτε να δείτε και στις εικόνες πιο κάτω.

• Εικόνα 1
Ανοίγουμε στη συσκευή τον Safari και πληκτρολογούμε ή κάνουμε copy-paste το παρακάτω link.
https://github.com/pwn20wndstuff/Undecimus/releases?fbclid=IwAR1k90ouQLStW5UayicAgLAmKPdf7GZluWxlYi3Vgdu3PWTDmLVLMD95gwk
Μόλις εμφανιστεί η σελίδα GitHub που είναι και η Official του προγραμματιστή Pwn20wnd, πατάμε επάνω αριστερά την ένδειξη Ignore ώστε να φύγει αυτή η ενοχλητική επισήμανση.

• Εικόνα 2
Αμέσως μετά, στο κάτω μέρος πατάμε το κουτάκι με τις επιλογές και επιλέγουμε Προσθήκη στην οθόνη αφετερίας.

• Εικόνα 3
Δίνουμε οτι όνομα θέλουμε στην συντόμευση πχ. GitHub και πατάμε επάνω δεξιά Αποθήκευση.
Τώρα στην οθόνη σας θα βλέπετε δυο εικονίδια, ένα ασπρόμαυρο για το GitHub και ένα μώβ για το ReProsvision. Μέχρι αυτό το σημείο είναι μια διαδικασία που δεν θα χρειαστεί να την ξανακάνετε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
κάθε φορά που θα κατεβάζετε κάποια έκδοση του Unc0ver, θα πρέπει η συσκευή να είναι πάντα σε κατάσταση Jailbreak διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει το ReProvision.



• Εικόνα 4
Ανοίγουμε την συντόμευση GitHub και το πρώτο που βλέπουμε είναι η τρέχουσα τελευταία έκδοση του Unc0ver. Κατεβαίνοντας προς τα κάτω στην οθόνη θα δείτε όλο το ιστορικό των εκδόσεων έως και την πιο παλιά μέχρι και την 1η έκδοση που δημιουργήθηκε.
Όποια έκδοση κι αν διαλέξετε θα πατήσετε αριστερά το βελάκι με την ένδειξη Assets και θα επιλέξετε το Undecimus-v......ipa.

• Εικόνα 5
Μόλις ολοκληρωθεί το φόρτωμα της σελίδας, θα σας εμφανίσει το αρχείο Undecimus.ipa και θα επιλέξετε Άνοιγμα με ReProvision.

• Εικόνα 6
Μόλις σας εμφανίσει την έκδοση που έχετε επιλέξει θα πατήσετε Install. Αφού εγκατασταθεί το 
Unc0ver πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις της συσκευής, Γενικά/Προφίλ/Διαχείριση συσκευών και δώστε έγκριση στο προφίλ για να λειτουργήσει.

ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ:
Επαναλαμβάνουμε και να μην ξεχνάτε πως κάθε φορά που θα κατεβάζετε κάποια έκδοση του Unc0ver, θα πρέπει η συσκευή να είναι πάντα σε κατάσταση Jailbreak διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει το ReProvision.

• Τέλος, μόλις ολοκληρώθηκε σε 3 βήματα η έκδοση που επιλέξατε να εγκαταστήσετε!
Οπότε κάθε φορά που θέλετε μια διαφορετική έκδοση του Unc0ver, θα σβήνετε την παλιά, θα ανοίγετε την εφαρμογή GitHub και θα κατεβάζετε την έκδοση που θέλετε.

__________________________________________________________________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Θέλω να ευχαριστήσω τον διαχειριστή της σελίδας ARGONAYTIS καθώς και τους χρήστες:
greekiostv, gencos95, aaantrikos για τις πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες τους. 
Χάρη σ’ αυτούς πάρθηκε η πρωτοβουλία για την δημιουργία αυτού του οδηγού με απλά, κατανοητά και εικονογραφημένα βήματα.

by Achille Grecco



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !