Κατεβάστε τέσσερις καταπληκτικές εφαρμογές σε προσφορά

0
Ο προγραμματιστής Elton Nallbati συνηθίζει να δημιουργεί καταπληκτικές εφαρμογές πραγματικά εργαλεία για όσους τα έχουν ανάγκη με διαφορα όργανα.Οι εφαρμογές πέρα από την καταπληκτική εμφάνιση και την ευκολία χειρισμού μπορούν να μας λύσουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. 
Αυτός είναι και ο λόγος που οι εφαρμογές του είναι λίγο ακριβές από τις συνηθισμένες για το ότι είναι πραγματικά εργαλεία.
Ωστόσο πολλές φορές κάποιες από αυτές τις βγάζει σε προσφορές όπως για παράδειγμα σήμερα.
Πάμε να δούμε κάποιες που ίσως να ενδιαφέρουν μερικούς από εσάς σε πιο συμφέρουσα τιμή προσωρινά...

UV - Ultraviolet 
Προστατεύστε τον εαυτό σας από τις ακτίνες UV. Ποτέ μην κατεβάζετε τη φρουρά σας
Προστατεύστε τον εαυτό σας από τους κινδύνους που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη έκθεση στον ήλιο.
Το UV Ultraviolet σας προστατεύει από τις ακτίνες UV, δίνοντάς σας το επίπεδο ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας που φτάνει στην επιφάνεια της Γης στο σημείο που βρίσκεστε.


The Weather Station
Φανταστείτε ένα πλήρες εργαλείο καιρού, πάντα μαζί σας, το οποίο μπορείτε να συμβουλευτείτε ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.
Οι καιρικές συνθήκες, η ατμοσφαιρική πίεση, ο άνεμος, η θερμοκρασία, η υγρασία, η φάση της σελήνης, το υψόμετρο και οι ηλιακές ακτίνες UV, μπορείτε να βρείτε όλα αυτά στον Μετεωρολογικό Σταθμό. Οι πληροφορίες είναι σε μια οθόνη, έτσι ώστε να έχετε μια σαφή και πλήρη εικόνα των κλιματικών συνθηκών του τόπου όπου βρίσκεστε.


Hygrometer - Check humidity
Το υγρόμετρο είναι το ιδανικό εργαλείο για τη μέτρηση της υγρασίας του εξωτερικού αέρα.
Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και ενεργοποιήσετε τις Υπηρεσίες τοποθεσίας στη συσκευή σας. Σε αυτό το σημείο η εφαρμογή εντοπίζει την τοποθεσία σας. Στην οθόνη θα εμφανιστεί το όνομα της τοποθεσίας, το ποσοστό υγρασίας που υπάρχει εκείνη την ώρα και πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες.

Barometer-Atmospheric pressure
Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, το Βαρόμετρο σας δίνει την τοπική ατμοσφαιρική πίεση, απευθείας στο iPhone iPad ή το iPod σας. Με έναν διαισθητικό και ακριβή σχεδιασμό, το Barometer προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία και αξιοπιστία στη χρήση του.
Βεβαιωθείτε ότι ενεργοποιείτε τις υπηρεσίες τοποθεσίας της συσκευής σας και ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Σε αυτό το σημείο η εφαρμογή εντοπίζει τη γεωγραφική σας θέση. Στην οθόνη θα εμφανιστεί το όνομα της θέσης και η τρέχουσα βαρομετρική πίεση, υποδεικνύοντας επίσης τις κλιματικές συνθήκες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !