iPhone 11: Έως 75 εκατομμύρια αντίτυπα θα παραχθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο

0
Οι προμηθευτές προετοιμάζονται να ξεκινήσουν την παραγωγή μεγάλης κλίμακας του iPhone 11 / XI που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο με τρεις παραλλαγές. Σύμφωνα με την Bloomberg , αναμένεται να παράγουν έως και 75 εκατομμύρια αντίγραφα του νέου iPhone κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. 
Αυτό είναι αρκετά αισιόδοξο σενάριο με το προηγούμενο έτος, όταν η Apple παράγει μεταξύ 70 και 80 εκατομμυρίων νέων iPhone ταυτόχρονα. Έτσι δεν πρέπει να περιμένουμε μια ανάκαμψη των πωλήσεων αυτή τη φορά με το iPhone 11, αλλά η Apple φαίνεται να περιμένει μια σταθεροποίηση όπως και την προηγούμενη χρονιά. Ο κατασκευαστής πιθανώς ελπίζει ότι και οι τρεις κάμερες θα είναι το σημείο κλειδί κατ 'εξοχήν για την επιτυχία.

Διευκρινίζεται ότι οι υπεργολάβοι είναι έτοιμοι να αναρριχηθούν σε 80 εκατομμύρια iPhone αντί για 75 εκατομμύρια εάν η Apple το ζητήσει καθ 'οδόν. Η Foxconn, η οποία συναρμολογεί το iPhone, έχει επίσης αρχίσει να προσλαμβάνει μαζικά λίγο πριν την παραγωγή μεγάλης κλίμακας του νέου iPhone.

Είναι καλό να διευκρινίσουμε ότι η προετοιμασία των προμηθευτών δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Apple θα πουλήσει 75 εκατομμύρια αντίγραφα του iPhone 11. Εάν το ενδιαφέρον από το κοινό είναι χαμηλό, η Apple θα προσαρμόσει την παραγωγή και θα την αναθεωρήσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !