Lockdown, ένα δωρεάν τείχος προστασίας iPhone για την ιδιωτικότητα

0
Το Lockdown είναι το πρώτο τείχος προστασίας ανοιχτού κώδικα στον κόσμο, επιτρέποντάς σας να αποκλείσετε οποιαδήποτε σύνδεση σε οποιονδήποτε τομέα και προστατεύοντας το ιδιωτικό σας απόρρητο σε ολόκληρο τον ιστό δωρεάν.

Το συμφέρον ενός τείχους προστασίας είναι να είναι σε θέση να ελέγχει τις συνδέσεις. Έτσι, μπορούμε να αρνηθούμε σε οποιοδήποτε domain να συνδέεται με το iPhone μας. Από προεπιλογή, το Lockdown αποκλείει το cryptocurrency, το SDK του Facebook και τις δέσμες ενεργειών του μάρκετινγκ. Αυτό σημαίνει ότι το SDK του Facebook δεν μπορεί πλέον να συλλέγει και να ανακτά τα δεδομένα σας στους διακομιστές του κοινωνικού δικτύου, γεγονός που εξασφαλίζει μεγαλύτερο σεβασμό στην ιδιωτικότητα. Επιπλέον, μπορεί κανείς να προσθέσει τα δικά του πεδία που θέλει να μπλοκάρει. Όσοι θέλουν να αποκλείσουν τις ενημερώσεις του iOS (λόγο jailbreak) μπορούν να προσθέσουν τη διεύθυνση mesu.apple.com για παράδειγμα.

Για να λειτουργήσει, το Lockdown δημιουργεί ένα τοπικό VPN στο iPhone. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών δεν ανακτώνται στην εφαρμογη, ο αποκλεισμός γίνεται απευθείας στο iPhone. Σε καμία περίπτωση η εφαρμογή δεν λειτουργεί με τους διακομιστές της. Επιπλέον, δεν συλλέγει δεδομένα.

Το Lockdown είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store για iPhone


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !