Η Apple συμμετέχει στο πρόγραμμα μεταφοράς δεδομένων

0
Το έργο μεταφοράς δεδομένων έχει έναν νεοεισερχόμενο από σήμερα την Apple. Ο κατασκευαστής του iPhone συνδέεται με την Google, το Facebook, το Twitter, τη Microsoft, το Deezer και άλλες ομάδες για να διευκολύνει τη μεταφορά δεδομένων από τη μία πλατφόρμα στην άλλη. 
Το έργο γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο και ξεκίνησε αρχικά από την Google.Ο στόχος είναι οι χρήστες να μεταβαίνουν εύκολα από τη μια πλατφόρμα στην άλλη, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα δεδομένα τους θα τους ακολουθούν.Για παράδειγμα όταν θέλουμε να μεταβούμε από το Google Photos στις φωτογραφίες του iCloud. Με το Έργο Μεταφοράς Δεδομένων, ο χρήστης δεν θα είχε τίποτα να κάνει εκτός από την έναρξη της μεταφοράς. Η Google και η Apple θα τραβήξουν φωτογραφίες για να μετακινηθούν από μια υπηρεσία στην άλλη. Ο χρήστης δεν θα χρειαζόταν να τα κατεβάσει με το χέρι από μια πλατφόρμα και στη συνέχεια να τα βάλει στη άλλη μετά.

Το έργο είναι ανοικτού κώδικα και ελπίζει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους συνεργάτες ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να μεταφέρουν τα δεδομένα τους σε διαφορετικές υπηρεσίες.

Μέχρι σήμερα, το έργο μεταφοράς δεδομένων έχει περίπου είκοσι συνεισφέροντες. Είναι ακόμα σε εξέλιξη και δεν αναφέρεται το πότε η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στους διάφορους εταίρους. Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι το εργαλείο θα πρέπει να επισημάνει μια πραγματική αλλαγή στις διαδικτυακές χρήσεις μας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !