iOS 13 και tvOS 13: η τέταρτη δημόσια beta είναι διαθέσιμη

0
Αμέσως μετά την πέμπτη beta του watchOS 6 για τους προγραμματιστές , η Apple προσφέρει την τέταρτη δημόσια beta του iOS 13 στο iPhone και το iPod touch, καθώς και την τέταρτη δημόσια beta του iPadOS στο iPad .  
Αυτό αντιστοιχεί στην πέμπτη beta του iOS 13 και του iPadOS που διανεμήθηκε χθες στους προγραμματιστές.

Αυτή η νέα έκδοση beta αποκτά ορισμένα νέα χαρακτηριστικά όπως είναι, την επιστροφή της επιλογής "Νέα καρτέλα" στο Safari, την αλλαγή των κινήσεων με την κατάλληλη ενέργεια που έχει προεπιλεγεί, τη δυνατότητα να έχετε 4 σειρές με 5 εφαρμογές στο iPad, νέες ταπετσαρίες για την εφαρμογή House, ένα μεγαλύτερο λογότυπο 4G και πολλά άλλα.

Για ενημέρωση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις-> Γενικά->  Ενημέρωση λογισμικού. Εάν δεν δοκιμάζετε ακόμη τη δημόσια beta και ενδιαφέρεστε, μεταβείτε στο beta.apple.com , όπου μπορείτε να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό σας της Apple και θα σας καθοδηγήσει.

Από την πλευρά της Apple TV, η Apple προσφέρει την τέταρτη δημόσια beta του tvOS 13. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη καινοτομία σε σχέση με την προηγούμενη beta που διανεμήθηκε πριν από δύο εβδομάδες (εκτός από το γεγονός ότι η Apple έχει διορθώσει κάποια σφάλματα και βελτιωμένη απόδοση φυσικά).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !