Με τη λειτουργία AR και με ένα iPhone, η Google βάζει την κάψουλα του Apollo 11 στο σαλόνι σας

0
Πριν από πενήντα χρόνια, οι αστροναυτες περπατούσαν για πρώτη φορά σε σεληνιακό έδαφος.  
Η Google θυμάται αυτό το ιστορικό γεγονός μέσω της μηχανής αναζήτησής της. Έτσι τώρα αν πληκτρολογήσετε "Apollo 11" στο πλαίσιο αναζήτησης, τότε η Google εμφανίζει έναν σύνδεσμο που προτείνει την τρισδιάστατη απεικόνιση της ενότητας ή ακόμα καλύτερα μια επίδειξη επαυξημένης πραγματικότητας.

Στην δεύτερη περίπτωση, θα έχει φυσικά ένα iPhone ή ένα smartphone Android και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ώστε η κάψουλα AR να είναι τέλεια τοποθετημένη στον κήπο ή το καθιστικό σας! Για να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος της κάψουλας Apollo 11 χρειάζεται ένα απλό "τσίμπημα" των δακτύλων όταν είμαστε σε μέγεθος 100% (το πραγματικό μέγεθος της κάψουλας), το οποίο επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε πόσο μικρό ήταν το σκάφος! Προς το παρόν, μόνο η κάψουλα του Apollo εμφανίζεται στην AR, αλλά η Google ανακοινώνει ήδη ότι ο συνδυασμός του Neil Amstrong θα έρθει σύντομα από την ίδια επεξεργασία 3D / AR. Cool!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !