Το jailbreak του ios 13 είναι πλήρως λειτουργικό με ένα μικρό εμπόδιο

0
Το jailbreak στο iOS 13 βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Ο Pwn20wnd, ο οποίος σχεδίασε το εργαλείο του jailbreak Unc0ver, αποκάλυψε σε ενα tweet ότι ο Cydia λειτουργεί καλά στο iOS 13, κάτι που είναι καλό για τους χρήστες. 

Ο προγραμματιστής πέρασε το Corellium, ένα σύστημα που μπορεί να εικονικοποιήσει το iOS (και άλλα λειτουργικά συστήματα). "Αν κάποιος με ρωτήσει, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Cydia τρέχει εντελώς ομαλά χωρίς αλλαγή στo iOS 13", αναφερει ο Pwn20wnd στο λογαριασμό του. Προσθέτει όμως, ότι το Cydia Substrate, το πλαίσιο στο οποίο βασίζονται τα περισσότερα tweak για την λειτουργία τους, απαιτεί κάποιες προσαρμογές.

Το iOS 13 beta έχει ήδη γίνει jailbroken πριν από λίγες εβδομάδες . Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη από μόνο του, αφού οι χάκερ εξακολουθούν να έχουν τα ελαττώματα ασφαλείας στη κατοχή τους αλλά και που δεν δημοσιοποιούν. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν οι προγραμματιστές για εμάς αν θα χρησιμοποιήσουν άλλες ευπάθειες ή θα εκμεταλλευτούν εκείνες που έχουν ήδη βρεθεί; Θα χρειαστεί να περιμένετε τους επόμενους μήνες για να το ξέρετε.

Το πρώτο δημόσιο jailbreak του iOS 13 θα μπορούσε να φτάσει ταχύτερα από εκείνο της iOS 12, ειδικά επειδή ο Cydia λειτουργεί ήδη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !