Η τρίτη δημόσια beta είναι διαθέσιμη για το iOS 13, macOS Catalina και tvOS 13

0
Μετά από 24 ώρες για την τέταρτη beta για προγραμματιστές , η Apple προσφέρει την τρίτη beta για τους δημόσιους δοκιμαστές στο iPhone και το iPad. Υπάρχει επίσης η τρίτη δημόσια beta του iPadOS 13 .
Υπάρχει η επιστροφή της λειτουργίας 3D Touch, μια νέα επιλογή για την οργάνωση των εικονιδίων της εφαρμογής, η διόρθωση του σφάλματος που έδωσε πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης παρακάμπτοντας το αναγνωριστικό αναγνώρισης προσώπων (Face ID / Touch ID), μια νέα ρύθμιση για τη μέτρηση της διάρκειας της αφής του 3D "Αγγίξτε και περισσότερα".
Εάν έχετε τη δεύτερη δημόσια beta, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να κάνετε λήψη της τρίτης. Εάν αυτό δεν συμβαίνει και θέλετε να δοκιμάσετε δημόσια beta, μεταβείτε στο beta.apple.com , συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple και επιτρέψτε να σας καθοδηγήσει.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την τρίτη δημόσια beta του macOS Catalina. Φτάνει λίγες μέρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές. Τέλος, η Apple κυκλοφορεί το τρίτο δημόσιο tvOS 13 beta για την Apple TV.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !