Chimera: iOS 12.2 / iOS 12.3 ένα jailbreak διαθέσιμο για το iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6 Plus

0
Μια ακόμη διαθέσιμη ενημέρωση για το Chimera, το εργαλείο του jailbreak της ομάδας της Electra. Αυτή η έκδοση 1.2.4 προσθέτει υποστήριξη για συσκευές με επεξεργαστές A7 και A8.

Ακολουθούν οι νέες υποστηριζόμενες συσκευές:

iPhone 5S
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPod touch 6G
iPad Air
iPad Air 2
iPad mini 2
iPad mini 3
iPad mini 4

Η υποστήριξή τους αφορά το jailbreak για το iOS 12.1.3, iOS 12.1.4, iOS 12.2 και iOS 12.3. Υποστηρίζονται μόνο ορισμένες εκδόσεις beta του iOS 12.3. Ο  CoolStar, ο οποίος ανήκει στην ομάδα της Electra, αρνείται να διακρίνει ποιες εκδόσεις beta υποστηρίζονται επειδή υποθέτει ότι λίγοι χρήστες έχουν ένα beta του iOS 12.3 εγκατεστημένο στις συσκευές τους.

Ως υπενθύμιση, το jailbreak των iOS 12.1.3, iOS 12.1.4 και iOS 12.2 είχε ήδη προταθεί για τα iPhone, iPad και iPod touch με επεξεργαστές A9 (X), A10 (X) και A11 (X). Εκείνοι με τον επεξεργαστή A12 (X) παραμένουν ακόμα στη διάθεση τους προς το παρόν, γεγονός που εξηγείται από τη νέα ασφάλεια που εφαρμόζει η Apple.

Η ενημέρωση του Chimera είναι διαθέσιμη στο Chimera.sh .Ο τρόπος εγκατάστασης παραμένει ο ίδιος που γράψαμε πριν από λίγες ημέρες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !